Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 review

  • Consum
    (4)
  • Tehnologii
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Whirlpool WWDC 9716 este o masina de spalat cu uscator eficienta, cu o capacitate mare si un consum redus de energie. Numeroasele functii si tehnologii inovatoare, meniul intuitiv si viteza mare de centrifugare fac din aceasta masina de spalat cu uscator una din cele mai bune alegeri pentru orice familie.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Apartamentele cu suprafete utile tot mai mici sau transformarea balcoanelor in spatii de locuit fac ca tot mai multa luma sa nu mai dispuna de un spatiu pentru uscarea rufelor. De aceea, cea mai simpla solutie este achizitionarea unei masini de spalat cu uscator. O astfel de masina spala si usuca rufele astfel ca nu va ramane decat sa le scoateti si sa le puneti in dulapuri. Trebuie totusi sa tineti cont ca o masina de spalat cu uscator are o capacitate diferita de uscare fata de cea de spalare. Astfel, daca folositi capacitatea maxima pentru spalare, va trebui sa uscati rufele in doua etape. In continuare va prezentam una din cele mai bune masini de spalat cu uscator care are functii si dotari de ultima generatie dar ofera si un excelent rapoirt calitate /pret.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat eficienta

Whirlpool WWDC 9716 este o masina de spalat cu uscator cu incarcare frontala si un design clasic de culoare alba. Aceasta masina are o capacitate de incarcare mare, de 9 Kg, astfel ca este potrivita pentru familiile cu 2-3 copii. Capacitatea de uscare este de 7 Kg deci va trebui sa aveti grija intotdeauna la cantitatile de rufe pe care vreti sa le spalati si uscati. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1600 rpm, un consum anual de energie de 234 kWh si unul de apa de 15200 litri, incadrand-o in clasa energetica A. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestei masini de spalat este nivelul de zgomot destul de ridicat, valorile fiind de 54 dB pentru spalare si 83 dB pentru centrifugare.

Meniu intuitiv

Panoul de control este situat in partea dreapta a masinii si este format dintr-un afisaj cu LED incadrat de 6 butoane cu ajutorul carora puteti modifica seta temperatura de spalare, viteza de centrifugare sau uscarea rufelor. In partea din mijloc se gaseste un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si cele doua butoane pentru pornire/oprire si pauza. Masina de spalat are un numar de 8 programe de spalare precum lana, bumbac, culori, delicate, sintetice sau amenstec, cel mai rapid  dintre aceastea avand o durata de 30 de minute.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Whirlpool WWDC 9716

Tehnologii si dotari moderne

Masina de spalat WWDC 9716 beneficiaza de mai multe tehnologii si functii de ultima generatie dezvoltate de Whirpool. Printre acestea amintim tehnologia Al 6-lea simt 3Dry care asigura o uscare delicata a hainelor, tehnologia SoftMove care ofera miscari controlate ale tamburului pentru hainele delicate sau tehnologia SteamCare care utilizeaza aburii pentru a pastra hainele fara cute. In plus puteti sa blocati accesul copiilor la panoul de comanda sau puteti sa setati pornirea masinii de spalat cu intarziere, atunci cand sunteti la serviciu.

Concluzii

Whirlpool WWDC 9716 este o masina de spalat cu uscator eficienta, cu o capacitate mare si un consum redus de energie. Numeroasele functii si tehnologii inovatoare, meniul intuitiv si viteza mare de centrifugare fac din aceasta masina de spalat cu uscator una din cele mai bune alegeri pentru orice familie.