Masina de spalat cu uscator Samsung WD80K52E0ZX/LE review

Samsung WD80K52E0ZX/LE
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Samsung WD80K52E0ZX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant si capacitati bune de incarcare pentru spalare si uscare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Samsung. 

Masinile de spalat rufe cu uscator au o cerere in crestere in ultimii ani, fiind preferate de persoanele care nu dispun de spatii interioare sau exterioare pentru uscarea rufelor. Aceste aparate electrocasnice au capacitati diferite de incarcare a rufelor pentru spalare si uscare, cea din urma fiind de obicei mai mica cu 2-3 Kg. Pentru a va asigura ca alegeti un model performant va trebui sa luati in calcul eficienta energetica, viteza de centrifugare, nivelul zgomotului sau numarul programelor de spalare si uscare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina moderna de spalat rufe cu uscator care este produsa de Samsung. 

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80K52E0ZX/LE

Masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua

Samsung WD80K52E0ZX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design argintiu elegant si hublou supradimensionat cu rama cromata si sticla Crystal Blue. Diametrul generos si unghiul larg de deschidere permit incarcarea si descarcarea usoara atat a hainelor uscate, cat si a celor proaspat spalate. Acest model are dimensiuni de 60 x 45.6 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru uscare si 5 Kg pentru spalare, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Motor digital inverter

Samsung WD80K52E0ZX/LE are un motor digital inverter cu o eficienta energetica buna, consumul de energie fiind incadrat in clasa de eficienta B (intr-o clasificare de la A la G). Consumul de apa pentru un ciclu de spalare este de 112 litri iar cel de energie pentru un program standard de spalare si uscare este de 6.48 kWh. Masina are o viteza de centrifugare ajustabila in 4 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut in functie de tipul hainelor si al tesaturilor. In ccea ce priveste zgomotul acesta are valori destul de reduse pentru spalare (56 dB) si uscare (62 dB) insa cel de centrifugare poate atinge o valoare mare de 75 dB.

15 programe de spalare si uscare

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea ciclurilor de spalare si uscare si un display digital cu afisaj albastru care este incadrat de 7 butoane pentru modificarea unor optiuni, activarea unor functii sau pentru pornire/oprire si pauza. Masina dispune de 14 programe separate de spalare si uscare pentru diferite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau delicate) si de un program complet wash+dry cu o durata de doar 59 de minute.  In plus, aveti la dispozitie si un program Air Wash care utilizeaza aburul fierbinte pentru reimprospatarea hainelor si bacteriilor si alergenilor din tesaturi. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Samsung WD80K52E0ZX/LE

Air Wash si alte tehnologii moderne

Pe langa tehnologia Air Wash pe care am mentionat-o mai sus, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezoltate de Samsung precum Eco Bubble care asigura o spalare puternica dar delicata cu un consum redus de energie, VRT Plus care reduce zgomotul si vibratiile din timpul spalarii sau Add Wash care permite adaugarea hainelor in orice etapa a ciclului de spalare prin usa secundara situata in partea superioara a hubloului. Dintre functiile disponibile amintim finalul intarziat, blocarea accesului copiilor la meniu si Smart Check care permite diagnosticarea erorilor de functionare cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone. 

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ display digital mare

+ eficienta energetica buna

+ niveluri rezonabile ale zgomotului de spalare si uscare

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii de ultima generatie

+ sistem Ad Wash 

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung WD80K52E0ZX/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu un design elegant si capacitati bune de incarcare pentru spalare si uscare. Eficienta energetica buna, gama variata de programe si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de Samsung. 

Manual de utilizare Samsung WD80K52E0ZX/LE