Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 65230 review

  • Eficienta
  • Consum
  • Tehnologii
4.8

Sumar

Beneficiind de o garantie de 24 de luni, de o capacitate de incarcare mare, de un nivel de zgomot si de un consum de energie foarte redus, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230 va fi o alegere foarte buna pentru dumneavoastra.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 65230 este o masina de spalat cu incarcare verticala fiind incadrata in gama de top a producatorului american de produse electrocasnice. Whirlpool TDLR 65230 este o masina de spalat de dimensiuni mari, avand o capacitate de 6.5 kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm, fiind o alegere buna pentru familiile mai numeroase sau pentru pensiunile cu o capacitate mica de cazare.

masina-de-spalat-rufe-Whirlpool-TDLR-65230

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230 este incadrata in clasa energetica A+++ ceea ce combinat cu capacitatea de incarcare va insemna un consum de energie mult mai redus. Astfel, folosind modelul TDLR 65230 veti avea un consum de energie anual de doar 129 kWh/an si un consum de apa de doar 8800 litri/an.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Gratie afisajului pentru timpul ramas de spalare al acestei masini Whirpool, veti sti in orice moment cand se va termina ciclul de spalare si va veti putea organiza mai bine timpul. De asemenea, Whirlpool TDLR 65230 are o functie de programare intarziata ceea ce va va ajuta sa spalati rufele cand nu sunteti acasa sau atunci cand pretul energiei este mai redus. Tehnologiile inovative pe care le utilizeaza acest model de masina de spalat de la Whirpool va vor ajuta sa-l folositi in orice moment al zilei limitand inconvenientele sonore atat pentru dumneavoastra cat si pentru vecini.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Whirlpool TDLR 65230 beneficiaza de programul inteligent al 6-lea simt care se adapteaza la durata ciclului de spalare si la cantitatea de rufe folosite permitandu-va sa economisiti pana la 50% din energia electrica, apa si timpul de spalare. Miscarea asimetrica unica a tamburului de inox “Wave Motion” impreuna cu programele de spalare a rufelor colorate va mentine culoarea acestora mai mult timp.

Masina de spalat cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230 foloseste o tehnologie brevetata de Whirpool pentru a atinge un nivel al zgomotului de spalare de doar 51 dB, fiind una dintre cele mai silentioase masini de spalat oferite de acest producator. De asemenea, TDLR 65230 ofera 17 programe de spalare, un sistem de deschidere usoara si un sistem de siguranta pentru copii.

Beneficiind de o garantie de 24 de luni, de o capacitate de incarcare mare, de un nivel de zgomot si de un consum de energie foarte redus, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65230 va fi o alegere foarte buna pentru dumneavoastra.