Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW review

  • Consum
    (4.5)
  • Functii si programe
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Electrolux EWT1262IFW este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala moderna, cu un consum scazut de energie si un numar mare de programe de spalare. Display-ul digital, tehnologiile si functiile moderne si raportul bun calitate/pret fac din aceasta masina o alegere excelenta pentru familiile mai mici.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe sunt unele din cele mai importante electrocasnice din orice casa, astfel ca va trebui sa va documentati inainte sa alegeti un anumit model. Pentru inceput va trebui sa stabiliti tipul masinii de spalat, cele cu incarcare frontala fiind potrivite pentru montare in bucatarie sau in spatii mai mari, iar cele cu incarcare verticala in holuri si bai mai inguste. Celelalte specificatii importante sunt capacitatea de incarcare, consumul de energie si apa, numarul de rotatii sau al programelor de spalat. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu incarcare verticala produsa de Electrolux care are specificatii foarte bune.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW

Masina de spalat cu incarcare verticala

Electrolux EWT1262IFW este o masina de spalat cu incarcare verticala cu un design clasic alb cu margini rotunjite. Capacul are un maner ergonomic in partea frontala care permite deschiderea facila pentru incarcarea si descarcarea rufelor. Dimensiuniunile acestui model sunt de 60 x 40 x 89 cm iar capacitatea de incarcare este de 6 Kg, fiind ideala pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Eficienta energetica si zgomot rezonabil

Consumul anual de 167 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul de utilizare lunar fiind de cel mult 9 lei. Nivelul zgomotului de spalare de 57 dB este unul rezonabil daca luam in considerare capacitatea mai mica de incarcare, insa cel de centrifugare la viteza maxima va fi destul de deranjant. Eficienta la stoarcere a masinii este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate de 53% atunci cand se foloseste viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Electrolux EWT1262IFW

Programe eficiente de spalare

Electrolux EWT1262IFW are un panou de control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display digital mare, 4 butoane pentru functii si personalizarea programelor si un buton pentru pornire/oprire. Masina are 15 programe de spalare atat pentru haine din bumbac, lana, tesaturi delicate sau sintetice cat si pentru perdele sau cuverturi. Cel mai scurt program de spalare are o durata de doar 30 de minute si este potrivit pentru a spala cateva tricouri putin purtate.

Functii si tehnologii moderne

Cea mai importanta tehnologie de care dispune acest model este Fuzzy Logic care permite masinii sa ajusteze automat atat consumul de apa si energie cat si timpul de spalare in functie de incarcatura de rufe. In plus, acest model este certificat Woolmark Blue care confirma tratamentul delicat aplicat rufelor spalate. Functia de pornire intarziata va permite spalarea rufelor in timp ce sunteti la serviciu sau la cumparaturi iar functia Child lock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design compact

+ display digital

+ consum redus de energie

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ programe eficiente de spalare

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Electrolux EWT1262IFW este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala moderna, cu un consum scazut de energie si un numar mare de programe de spalare. Display-ul digital, tehnologiile si functiile moderne si raportul bun calitate/pret fac din aceasta masina o alegere excelenta pentru familiile mai mici.