Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DT408AIDD review

๐Ÿฅ‡LG F4DT408AIDD
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

LG F4DT408AIDD este o masina moderna de spalat rufe cu uscator care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat cu uscator produsad e LG.

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt preferate, in general, de familiile care nu dispun de spatii interioare sau exterioare de uscare a rufelor. Principalul avantaj al acestor electrocasnice este ca veti putea sa purtati hainele in aceeasi zi in care le spalati, iar principalul dezavantaj este consumul energetic destul de ridicat. Trebuie sa retineti ca o masina de spalat rufe are o capacitate mai mica pentru uscare decat cea pentru spalare, astfel ca va trebui sa utilizati doua cicluri pentru a usca toate hainele. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua care este produsa de compania sud-coreeana LG.

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DT408AIDD

Masina performanta de spalat rufe cu uscator

LG F4DT408AIDD este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern din care ies in evidenta hubloul supradimensionata cu rama neagra si sticla transparenta. Directia de deschidire a hubloului este cea clasica spre stanga, iar diametrul generos permite introducerea si scoaterea facila a hainelor umede sau uscate. Acest model are dimensiuni de 56 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Motor economic Direct Drive

LG F4DT408AIDD are un motor Direct Drive economic si fiabil care beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de producator. Consumul energetic al masinii este incadrat in cea mai eficienta clasa: A, ceea ce inseamna o economie cu pana la 30% in comparatie cu un model de generatie mai veche. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si stoarcere la aceasta viteza. In ceea ce priveste zgomotul, acesta variaza intre 55 dB pentru spalare si 75 dB pentru centrifugare la viteza maxima. 

13 cicluri de spalare si uscare

Panoul de control are in centru un selector rotativ cromat care permite alegerea ciclului de spalare, doua butoane mici pentru porinire/oprire si pauza si un display digital cu afisaj alb pentru activarea unor functii si modificarea unor optiuni. Cele 13 programe includ atat optiuni de spalare a hainelor (delicate, lana, bumbac, eco, sau tesaturi diferite) cat si de uscare sau de spalare si uscare. In plus, gratie tehnologiei TrueSteam exista si 2 programe (Allergy Care si Baby Stea Care) care utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea bacteriilor si alergenilor. Gratie tehnologiei Wi-Fi veti putea sa download-ati si alte programe prin intermediul unei aplicatii mobile. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

LG F4DT408AIDD

Tehnolgii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne precum ThinQ care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii mobile sau Add Wash care permite adaugarea hainelor in primele minute ale ciclului de spalare. Dintre functiile suplimentare amintim pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, blocarea accesului copiilor la meniu, prespalarea sau clatirea suplimentara. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica excelenta

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ gama variata de programe

+ tehnologie TrueSteam

+ functii utile

+ garantie extinsa 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG F4DT408AIDD este o masina moderna de spalat rufe cu uscator care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat cu uscator produsad e LG.

Tags: