Masina de spalat vase Beko DEN59532XAD review

Beko DEN59532XAD
Masina de spalat vase Beko DEN59532XAD

Product Name: Beko DEN59532XAD

Product Description: Beko DEN59532XAD este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 15 seturi de vase, 9 programe de spalare si eficienta energetica incadrata in clasa A+++.

Brand: Beko

 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.7

Summary

Beko DEN59532XAD este o masina performanta de spalat vase cu o eficienta energetica excelenta si un consum redus de apa. Nivelul redus al zgomotului, gama variata de programe si optiuni si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Beko. 

Bucatariile moderne au in dotare pe langa un frigider sau o combina frigorifica si o masina de spalat vase clasica sau incorporabila. Utilizarea unei masini de spalat vase va scuteste de activitatea neplacuta de spalare a vaselor, protejandu-va mainile si unghiile de actiunea grasimilor sau a diferitelor substante chimice din detergentii de vase. In plus, utilizarea unei masini de spalat vase va reduce si consumul de apa comparativ cu spalarea aceleasi cantitati de vase in chiuveta. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase cu specificatii tehnice foarte bune care este produsa de compania turceasca Beko. 

Masina de spalat vase Beko DEN59532XAD

Masina moderna de spalat vase

Beko DEN59532XAD este o masina de spalat vase cu finisaje moderne din inox si display digital mare in partea superioara. Manerul integrat permite deschiderea facila a usii si asezarea vaselor pe cele doua cosuri de vase sau pe sertarul de tacamuri. Cosul superior se poate ajusta pe 3 niveluri pentru a face loc si vaselor mai voluminoase iar in cosul inferior exista un cos flexibil pentru tacamuri. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 60 x 85 cm si o capacitate generoasa de 15 seturi de vase.

Clasa de eficienta energetica A+++

Beko DEN59532XAD are un motor ProSmart inverter cu un consum energetic anual de 241 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, un program standard avand un consum de energie de 0.98 kWh si 9.5 litri de apa. Nivelul zgomotului de 43 dB este de asemenea unul foarte redus, fiind comparabil cu cel al unui aparat frigorific de generatie mai veche.  

Panou de control cu display digital

Panoul de control contine pe langa display-ul digital extern, un alt display si mai multe butoane tactile pentru pornire/oprire, selectarea ciclului de spalare sau a diverselor functii si optiuni suplimentare. Aceasta masina de spalat vase dispune de 7 programe de spalare:

 • Quick&Shine – are o durata de 58 de minute si este potrivit pentru vasele cu un nivel scazut de murdarie;
 • eco Clean – un program eficient de spalare la 50 grade Celsius cu un consum redus de energie;
 • Auto – program care seteaza automat timpul si temperatura spalarii in functie de gradul de murdarie al vaselor;
 • Mini 30 – program rapid pentru vesela si pahare putin murdare;
 • Prespalare – util in cazul vaselor si tigailor foarte murdare;
 • 40 grade Glass Care – ciclu special pentru pahare delicate;
 • Intensive 70 de grade – utilizeaza temperatura ridicata a apei pentru indepartarea resturilor uscate si a grasimilor.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Beko DEN59532XAD

Tehnologii ingenioase

Fiind o masina de spalat vase de generatie noua, acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii dezoltate de Beko precum:

 • CornerIntense care asigura distributia uniforma a detergentului si a jetului de apa in interiorul cuvei;
 • AutoDose care eficientizeaza la maximum consumul de apa, energie si detergent;
 • HomeWhiz WiFi care permite monitorizarea performantelor masinii sau descarcarea unor programe noi prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. 

In plus, aveti la dispozitie si functii utile precum Flexible HalfLoad care asigura un consum mai scazut de energie si apa la o cantitate redusa de vase sau Fast+ care reduce de pana la 3 ori timpul programelor de spalare. Fiabilitatea acestui model este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Beko.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ motor economic ProSmart inverter

+ eficienta energetica A+++

+ nivel scazut al zgomotului

+ 7 cicluri de spalare

+ functii si optiuni utile

+ tehnologii de ultima generatie

Puncte slabe 

– pretul intreg este foarte mare

Concluzii

In concluzie, Beko DEN59532XAD este o masina performanta de spalat vase cu o eficienta energetica excelenta si un consum redus de apa. Nivelul redus al zgomotului, gama variata de programe si optiuni si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Beko. 

Tags: