Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB review

🥇 Hansa ZWM 415WB - 9 seturi, 5 programe, Clasa A++

Product Name: Hansa ZWM 415WB

Brand: Hansa

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si programe
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Sumar

Hansa ZWM 415WB este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si consum redus de energie si apa. Nivelul rezonabil al zgomotului, functia Half Load si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa. 

Masinile de spalat vase sunt aparate electrocasnice mari care sunt instalate in majoritatea bucatariilor moderne. Alegerea unei astfel de masini trebuie sa fie facuta atat in functie de numarul persoanelor din casa cat si de dimensiunile bucatariei. Cele mai importante specificatii ale unei masini de spalat vase sunt eficienta energetica, consumul de apa, nivelul zgomotului sau numarul de programe. Alte optiuni utile sunt spalarea unei incarcaturi partiale, pornirea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniu. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase comercializata sub brandul Hansa care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat–o.

Masina de spalat vase Hansa ZWM 415WB

Masina compacta de spalat vase

Hansa ZWM 415WB review este o masina de spalat vase cu un deisgn alb simplu si panou de control mecanic in partea superioara. Manerul ergonomic incorporat asigura deschiderea facila a usii dar contribuie si la designul elegant al acestui model. Masina are dimensiuni de 44.8 x 60 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi de vase, putand sa fie instalata atat separat cat si sub blatul de lucru din bucatarie. 

Eficienta energetica A++

Hansa ZWM 415WB review are un motor cu o eficienta energetica incadrata in clasa A++, costul lunar estimativ cu energia consumata fiind de aproximativ 11 lei. Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.69 kWh si 9 litri de apa, mult mai redus in comparatie cu masinile de spalat vase de generatie mai veche. In ceea ce priveste zgomotul de functionare, acesta are o valoare de doar 49 dB, nivelul zgomotului fiind putin mai ridicat in timpul evacuarii apei. Daca doriti, veti putea sa programati spalarea vaselor atunci cand sunteti la serviciu, intr-un interval cuprins intre 3 si 9 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Hansa ZWM 415WB

Panou de control mecanic

Panoul de control contine 6 butoane si mai multe leduri distribuite de o parte si de cealalta a manerului. Cu ajutorul acestor butoane veti putea sa alegeti programul de spalare, sa activati blocarea accesului copiilor meniu sau sa activati pornirea intarziata. Aveti la dispozitie 5 programe (Economic, Intensiv, Rapid, 90′ si Normal) cu ajutorul carora veti putea sa indepartati eficient atat vasele si tigaile mari cat si farfuriile, tacamurile si paharele de cristal. In cazul in care nu aveti foarte multe vase, puteti activa functia Half Load care va reduce consumul de energie si apa. 

Puncte tari

+ design simplu

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– panoul de control mecanic

Concluzii

In concluzie, Hansa ZWM 415WB este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si consum redus de energie si apa. Nivelul rezonabil al zgomotului, functia Half Load si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produsa de Hansa. 

Manual de utilizare Hansa ZWM 415WB