Masina de spalat vase Whirlpool ADG 321 IX review

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta
  (4.9)
 • Consum
  (4.5)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Spalatul vaselor nu este una din cele mai placute activitati pe care o puteti face la sfarsitul unei zile obositoare de munca. O masina de spalat vase va poate scapa de aceasta corvoada insa are si alte beneficii importante. Consumul mult mai redus de apa in comparatia cu spalatul vaselor in chiuveta, eliminarea suporturilor pentru vase de pe chiuveta sau protectia mainilor si unghiilor de substantele de curatare si grasimi sunt doar cele mai importante dintre acestea. In continuare va vom prezenta o masina de spalat moderna cu reviewuri excelente produsa de Whirlpool.

Masina de spalat vase Whirlpool ADG 321 IX pareri

 

Masina de spalat vase semi-incorporabila

Whirlpool ADG 321 IX este o masina de spalat vase semi-incorporabila cu un design modern din inox si un afisaj cu LED de mari dimensiuni. Latimea masinii este de doart 45 cm, astfel ca se va putea instala cu usurinta si intr-o bucatarie mai mica. Capacitatea de spalare este de 10 seturi, aceasta masina fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Consumul anual de energie este incadrat in clasa A+, cei 237 kWh care inseamnand un cost de aproximativ 11 lei pe luna. Consumul de apa este de asemenea scazut, cei 10 litri pe ciclu de spalare fiind considerabili mai putini decat daca ati fi spalat aceasi cantitate de vase in chiuveta. Nivelul de zgomot de 46 dB nu este unul foarte redus, insa este comparabil cu cel produs de alte masini de spalat cu aceleasi dimensiuni.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Consum energie Whirlpool ADG 321 IX

Programe eficiente

Masina are o eficienta ridicata atat la spalarea vaselor cat si la uscarea lor, fiind incadrata in clasa A la ambele categorii. Whirlpool ADG 321 IX are 6 programe de spalare:

 • Intensiv  65°C – pentru vasele cu un grad ridicat de murdarie
 • Eco  50°C – asigura cel mai redus consum de energie si apa
 • Glass – pentru vasele delicate
 • Prespalare – este un program intermediar de 10 minute pe care il puteti folosi pentru vasele foarte murdare
 • Rapid – are o durata de doart 25 de minute fiind dedicat vaselor putin murdare
 • Every day 50°C – este un program standard cu o durata de 60 de minute

In interiorul masinii se gasesc doua cosuri de sarma din care cel superior este ajustabil pe inaltime pentru a putea spala si oale sau vase mai mari. Tot in cosul superior se gasesc suporturile pentru pahare si cani in timp ce cosul pentru tacamuri se gaseste in cosul de jos.

Meniu usor de folosit

Panoul de control situat in partea superioara are un afisaj cu LED unde puteti vedea timpul ramas de spalare si mai multe butoane pentru pornire/oprire, selectarea programului de spalare sau a functiilor suplimentare.Whirlpool ADG 321 IX are trei niveluri de temperatura dar si un indicator pentru sare si unul pentru lichidul de limpezire. Functia de pornire intarziata va permite spalarea vaselor atunci cand sunteti la serviciu iar functia Waterstop va opri alimentarea cu apa in cazul detectarii unor scurgeri.

Puncte tari

+ design elegant

+ consum redus de energie si apa

+ eficienta excelenta pentru spalare si uscare

+ 6 programe de spalare

+ afisaj cu led

+raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nu este foarte bine izolata termic

Concluzii

In concluzie, Whirlpool ADG 321 IX este o masina de spalat vase moderna, eficienta si cu un consum redus de energie si apa. Cele 6 programe disponibile, functiile moderne si pretul excelent la care o puteti achizitiona in aceasta perioada fac din acest model o alegere excelenta pentru orice familie.