Beko DIS28023, Masina de spalat vase, 10 seturi, clasa E, 8 programe – Pareri si Review

▷Beko DIS28023 Masina de Spalat Vase ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat vase Beko DIS28023

Product Name: Beko DIS28023

Product Description: Beko DIS28023 este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa E. Masina dispune de 8 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 46 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Beko DIS28023 este o masina de spalat vase incorporabila cu dimensiuni compacte si programe eficiente de spalare. Tehnologiile si functiile moderne, garantiile extinse si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Pros

+ design minimalist;

+ panou de control tactil;

+ 8 cicluri de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport corect calitate/pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– durata mare a programelor standard.

Aparatele electrocasnice mari produse de Beko sunt apreciate datorita raportului corect dintre calitate si pret. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe, combine frigorifice sau masini de spalat vase produse de Beko dispun de un design modern si de specificatii tehnice bune. In plus, tehnologiile dezvoltate de compania turceasca le asigura imbunatatirea performantelor si eficientizarea consumului energetic.  Beko DIS28023 este o astfel de masina de spalat vase lansata recent, iar in randurile urmatoare vom incerca sa facem o prezentare a acestui model.

Masina de spalat vase Beko DIS28023

Beko DIS28023 – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Beko DIS28023 este o masina de spalat vase incorporabila, cu design minimalist si usa de culoare alba. In interiorul masinii exista un brat de pulverizare solid, care asigura un jet puternic pentru curatarea eficienta a vaselor. De asemenea exista doua cosuri pentru vase, din care cel superior este ajustabil pe trei niveluri de inaltime, gratie sistemului Acrobat System. Suportii de farfurii sunt pliabili iar cosul pentru tacamuri poate fi mutat pentru a face loc vaselor mai voluminoase.

Acest model are o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si dimeniuni de 44.8 x 55 x 81.8, instalarea trebuind sa fie facuta sub blatul de lucru. Alte masini de spalat vase pe care le-am analizat recent sunt: Bosch SGS4HTW47E (12 seturi, clasa E) sau Beko BDFS15020W (10 seturi, clasa E).

Motor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Beko DIS28023

Beko DIS28023 are un motor ProSmart Inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard are un consum de 0.76 kWh si 8.7 litri de apa si dureaza aproape 4 ore. Nivelul zgomotului este de 46 dB, o valoare rezonabila care nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Acest model dispune de un sistem de protectie impotriva inundatiilor, ajustand automat consumul de apa pentru toate ciclurile de spalare.

Panou de control, programe si functii

Beko DIS28023

Panoul de control contine un display digital mic si selectoare tactile pentru programele de spalare, functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 8 cicluri de spalare:

 • Eco 50°C – recomandat pentru spalare vaselor cu un grad normal de murdarie;
 • Automat 45-65°C – determina automat gradul de murdarie al vaselor si ajusteaza temperatura de spalare si cantitatea de apa in functie de aceasta;
 • AquaFlex – program potrivit pentru mai multe tipuri de vase, inclusiv cele din plastic;
 • Intensiv – 70°C – potrivit pentru vasele si tigaile cu un grad ridicat de murdarie;
 • Quick&Shine – 60°C – program rapid pentru vasele de zi cu zi;
 • GlassCare – 40°C – program pentru pahare si alte articole din sticla;
 • Mini – 35°C – program pentru vasele cu grad redus de murdarie;
 • InnerClean – program de curatare a cuvei, necesar a fi utilizat la fiecare 1-2 luni.

Functiile optionale includ incarcarea la jumatate, pornirea intarziata si uscarea suplimentara. De asemenea, functia Fast+ reduce timpul de spalare prin cresterea temperaturii apei si presiunea acesteia. 

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii de ultima generatie dezvoltate de Beko precum:

 • Aquaintense – asigura o curatare mai eficienta gratie bratului care se poate roti la un unghi de 190 grade;
 • Autoglassshield – protejeaza vasele de sticla de coroziune;
 • Prosmart Inverter – asigura o durabilitate si o fiabilitate excelenta motorului.

Ca si in cazul altor electrocasnice produse de Beko, si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor si de una de 5 ani pentru produs, prin inscrierea pe site-ul: extragarantie.beko.ro/.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ panou de control tactil;

+ 8 cicluri de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ raport corect calitate/pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– durata mare a programelor standard.

Concluzii

Concluzionand, Beko DIS28023 este o masina de spalat vase incorporabila cu dimensiuni compacte si programe eficiente de spalare. Tehnologiile si functiile moderne, garantiile extinse si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Manual de utilizare Beko DIS28023