Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4583TA++ pareri si review

🥇 Heinner HDW-BI4583TA++ - 10 seturi, Clasa A++, 47 dB, 8 programe, display digital
Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4583TA++

Product Name: Heinner HDW-BI4583TA++

Product Description: Heinner HDW-BI4583TA++ este o masina de spalat vase cu capacitate de 10 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Masina dispune de 8 programe de spalare si de optiuni suplimentare utile si are un nivel al zgomotului de 47 dB.

Brand: Heinner

 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si optiuni
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.4

Sumar

Heinner HDW-BI4583TA++ este o masina de spalat vase cu eficienta energetica buna si gama variata de programe de spalare. Dimensiunile compacte, nivelul rezonabil al zgomotului si panoul de control intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produse de Heinner. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ consum redus de apa

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 8 programe de spalare

+ optiuni suplimentare utile

Cons

– pretul este destul de mare

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Spalarea vaselor, tacamurilor, a canilor si paharelor este o activitate care necesita timp, mai ales daca gatiti zilnic pentru intreaga familie. O masina de spalat vase poate sa va scuteasca de aceasta activitate neplacuta, dar si sa va ajute sa economisiti apa. Alegerea masinii de spalat vase se face in functi de numarul de persoane din casa dar si de cat de des gatiti. Alte aspecte importante sunt eficienta energetica si consumul de apa, gama de programe de spalare, nivelul zgomotului sau functiile si optiunile disponibile. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase incorporabila care este comercializata sub brandul Heinner.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4583TA++

Masina de spalat vase compacta

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4583TA++ are un design alb simplu si dispune de un maner metalic in partea superioara. Masina este complet incorporabila in mobilierul din bucatarie, astfel ca nu va influenta prea mult decorul acesteia. In interior exista doua cosuri de vase, din care cel superior este ajustabil pe inaltime, si un sertar pentru tacamuri care se paote scoate atunci cand nu il folositi. Acest model are o capacitate de 10 seturi de vase si are dimensiuni de 45 x 55 x 82 cm. 

Motor cu eficienta energetica buna

Heinner HDW-BI4583TA++ are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, un program standard de spalare avand un consum de 0.73 kWh si 9 litri de apa. Costul lunar cu energia consumata este de aproximativ 10 lei in timp ce consumul de apa este mult mai scazut in comparatie cu cel necesar spalarii vaselor in chiuveta. Nivelul zgomotului de functionare este de 47 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria este deschisa. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Heinner HDW-BI4583TA++

8 programe de spalare

Panoul de control aflat pe cantul usii are un display digital alb si butoane tactile pentru selectarea ciclului de spalare sau activarea functiilor optionale. Acest model dispune de 8 programe de spalare:

 • Mini Jet 14’ – potrivit pentru o cantitate redusa de vase putin murdare;
 • Rapid 30’ – asigura spalarea rapida a vaselor cu un grad redus de murdarire;
 • ECO – asigura un consum redus de energie si apa pentru spalarea vaselor cu un grad mediu de murdarire;
 • Super 50’ 65°C – spalarea rapida a vaselor cu un grad mediu de murdarire;
 • Hygene 60°C – pentru vasele dificil de curatat pentru pentru vasele si tacamurile bebelusilor;
 • Auto: Delicat (30-50°C)/ Auto Normal (50-60°C)/ Auto Intensiv (60-70°C) –  ajusteaza automat programele de spalare si consumul de energie si apa in functie de gradul de murdarire al vaselor. 

Finalizarea programului de spalare este semnalizata atat printr-un semnal sonor cat si prin aprinderea unui indicator luminos. Cele mai utile optiuni suplimentare sunt incarcarea la jumatate pe ambele cosuri, pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 1 si 19 ore sau clatirea suplimentara. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ consum redus de apa

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 8 programe de spalare

+ optiuni suplimentare utile

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Heinner HDW-BI4583TA++ este o masina de spalat vase cu eficienta energetica buna si gama variata de programe de spalare. Dimensiunile compacte, nivelul rezonabil al zgomotului si panoul de control intuitiv sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase produse de Heinner. 

Manual de utilizare Heinner HDW-BI4583TA++

Tags: