Masina de spalat vase incoporabila Electrolux ESI4500LOX review

  • Eficienta
  • Consum
  • Pret

Sumar

Electrolux ESI4500LOX este o masina de spalat vase eficienta atat la spalare cat si la uscarea vaselor, dar si cu un consum scazut de energie. Dimensiunile reduse, meniul intuitiv si variatatea programelor de spalare fac din aceasta masina de spalat vase incorporabila alegerea ideala pentru o familie mica.

4.5

Masinile de spalat vase sunt considerate cele mai putin necesare aparate electrocasnice dintr-o bucatarie. Gatirea si depozitarea alimentelor sunt o necesitate, dar spalarea vaselor folosind o masina de spalat este considerata un moft. Folosirea unei masini de spalat vase aduce insa cateva beneficii reale. In primul rand veti economisi timp si bani deoarece masina de spalat consuma mult mai putina apa. In al doilea rand veti avea o bucatarie mai ingrijita, fara vase murdare in chiuveta sau care sa se usuce pe suportul de vase. Nu in ultimul rand pielea mainilor dumneavoastra nu va mai fi afectata de detergenti si grasimi, iar temperaturile ridicate vor omori bacteriile si germenii de pe farfurii sau pahare.

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrolux ESI4500LOX este o masina de spalat vase incorporabila cu design clasic de culoare alba si un panou de control din inox, potrivita pentru o familie de 3-4 persoane. Avand doar 44.6 cm in latime, aceasta masina de spalat vase este mai ingusta decat una cu dimensiuni standard, fiind potrivita pentru bucatariile mai mici. Fiind incadrata in clasa energetica A+, puteti fi sigur ca veti economisi atat energie cat si apa la fiecare ciclu de spalare. In plus, acest model Electrolux permite alimentarea cu apa calda cu o temperatura de pana la 60 °C, astfel incat nu va mai consuma energie pentru incalzirea apei necesara diferitelor programe de spalare. Performanta de spalare si uscare a vaselor este incadrata in clasa A, masina folosind caldura reziduala produsa in procesul de spalare pentru a usca vasele.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Capacitatea de spalare este de 9 seturi de vase ceea ce inseamna ca veti putea spala 9 farfurii plate, 9 farfurii de supa si 9 cesti de cafea cu tacamurile aferente la fiecare ciclu. Nivelul zgomotului produs de aceasta masina este de 49 dB, o valoare redusa care cu siguranta nu va va deranja pe dumneavoasra sau pe vecini.

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Panoul de control este situat pe usa masinii de splat vase, fiind format din patru butoane, un afisaj electronic si mai multi indicatori cu LED. In partea superioara a usii se afla butonul de pornie/oprire si mai multe pictograme care va explica utilizarea meniului si diferitele programe de spalare. In interior veti gasi doua cosuri pentru vase, din care cel superior este reglabil pe inaltime in functie de dimensiunile vaselor pe care le spalati.

Masina de spalat vase incoporabila Electrolux ESI4500LOX are 6 programe de spalare din care puteti alege in functie de nivelul de murdarie sau de rezistenta vaselor. Un program standard de spalare dureaza 225 de minute, iar programul Rapid care este cel mai scurt dureaza 30 de minute. Functia Sensocontrol ii permite masinii de spalat sa detecteze nivelul de incarcare si sa regleze consumul de apa si energie in functie de acesta. Cu ajutorul functiei de pornire intarziata veti putea programa masina sa spele vasele in timpul noptii, pentru a le putea folosi la micul dejun.

In concluzie, Electrolux ESI4500LOX este o masina de spalat vase eficienta atat la spalare cat si la uscarea vaselor, dar si cu un consum scazut de energie. Dimensiunile reduse, meniul intuitiv si variatatea programelor de spalare fac din aceasta masina de spalat vase incorporabila alegerea ideala pentru o familie mica.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *