Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 1L380PB review

? Candy CDIN 1L380PB
Masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB

Product Name: Candy CDIN 1L380PB

Product Description: Candy CDIN 1L380PB este o masina de spalat vase incorporabila cu design modern si panou de control intuitiv.

Brand: Candy

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Programe si optiuni
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.3

Sumar

Candy CDIN 1L380PB este o masina de spalat vase incorporabila cu design modern si panou de control intuitiv. Conexiunea Wi-Fi, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Candy.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va doriti o bucatarie cu design unitar atunci veti avea nevoie si de aparate electrocasnice incorporabile. Un astfel de aparat este masina de spalat vase incorporabil care se instalează sub blatul de lucru. Alegerea unei masini de spalat vase incorporabile se va face atat in functie de dimensiuni si capacitate dar si de specficiatiile tehnice precum consumul de energie si apa, numarul de programe sau sistemele si tehnologiile utilizate. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase produsa de Candy care poate fi achizitionata la un pret redus in aceasta perioada.

Masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB

Masina de spalat vase cu capacitate 13 seturi

Candy CDIN 1L380PB este o masina de spalat vase incorporabila cu desgin simplu de culoare argintie care se poate instala intr-o bucatarie moderna alaturi de alte electrocasnice mari cu finisaje din inox. Usa masinii se deschide usor iar cele 3 cosuri de vase din otel inoxidabil permit spalarea a cel mult 13 seturi de vase. La interior, exista doua brate rotative cu un jet puternic de apa pentru curatarea eficienta a grasimilor si a resturilor de mancare. Masina are o latime de 60 cm, o adancime de 55 cm si o inaltime de 82 cm, astfel ca se va putea instala si sub un blat de lucru mai jos.

Eficienta energetica A+

Candy CDIN 1L380PB are un motor cu eficienta energetica incadrat in clasa A+, consumul anual estimativ de 295 kWh avand un cost lunar de aproximativ 16 lei. Consumul anual de apa este de 3120 litri, un program standard de spalare are un consum de 1.04 kWh si 11 litri de apa. Nivelul zgomotului de spalare este de 53 dB, o valoarea comparabila cu cea a unei masini de spalat vase de generatie noua.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Candy CDIN 1L380PB

Conexiune Wi-Fi si Bluetooth

Panoul de control are mai multe butoane care permit selectarea programului de spalare si indicatori luminosi care va vor informa atunci cand s-a consumat sarea sau cand sunt activate unele optiuni. Acest model dispune de 5 programe de spalare care permit atat spalarea unor vase foarte murdare cat si spalarea delicata a paharelor din cristal. Dintre optiunile suplimentare amintim pornirea intarziata, incarcarea pe jumatate sau auto-curatarea. In plus, acest model beneficiaza si de conexiune Wi-Fi si Bluetooth care permit controlarea prin intermediul aplicatiei Candy simply-Fi instalata pe un smartphone sau o tableta. Achizitionand acest produs in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ programe eficiente de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Candy CDIN 1L380PB este o masina de spalat vase incorporabila cu design modern si panou de control intuitiv. Conexiunea Wi-Fi, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Candy.

Manual de utilizare Candy CDIN 1L380PB