Bosch SMS6ZCW48E, Masina de spalat vase, 14 seturi, Clasa C, 8 programe – Pareri si Review

Bosch SMS6ZCW48E - 14 seturi, Clasa C, 8 programe, 42 dB, Wi-Fi
Masina de spalat vase Bosch SMS6ZCW48E

Product Name: Bosch SMS6ZCW48E

Product Description: Bosch SMS6ZCW48E este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 14 seturi de vase si o eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 8 programe de spalare si de conectivitate Wi-Fi.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Bosch SMS6ZCW48E este o masina de spalat vase premium cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, sistemele si tehnologiile moderne si conectivitatea Wi-Fi fac din aceasta masina de spalat vase produsa de Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Pros

+ capacitate generoasa de incarcare

+ display digital tactil

+ gama variata de programe

+ sisteme si tehnologii moderne

+ nivel redus al zgomotului

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie 10 ani pentru cuva

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat vase incepe sa se regaseasca tot mai des printre electrocasnicele mari cu care este dotata o bucatarie. Avantajele acestui aparat electrocasnic sunt atat spalarea si uscarea rapida a farfuriilor, cratitelor si a veselei dar si reducerea consumului de apa. Alegerea masinii de spalat trebuie facuta in primul rand in functie de numarul de persoane din casa. Apoi, in functie de buget, veti putea opta pentru un model cu functii si programe de baza sau pentru unul premium cu specificatii tehnice foarte bune. Bosch SMS6ZCW48E este o astfel de masina de spalat vase premium iar randurile urmatoare va vom prezenta caracteristicile principale ale acesteia. 

Masina de spalat vase Bosch SMS6ZCW48E

Bosch SMS6ZCW48E – Masina de spalat vase premium

Masina de spalat vase Bosch SMS6ZCW48E are o carcasa alba simpla si un display digital mare in partea superioara. La interior masina dispune de un cos Max Flax cu 6 suporturi pliabile si un suport pentru cesti si un cos superior cu 2 rafturi pliabile si un suport pentru pahare. Ambele rafturi se pot regla pe inaltime in 3 trepte gratie sistemului Rackmatic patentant de Bosch. In plus, exista si un sertar Vario pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie de mici dimensiuni. Acest model are o capacitate de incarcare de 14 seturi de vase si dimensiuni de 60 x 60 x 84.5 cm iar instalarea se poate face sub blatul de lucru din bucatarie. 

Motor EcoSilence Drive

Bosch SMS6ZCW48E dispune de un motor EcoSilence Drive cu o eficienta energetica incadrata in clasa C (pe o scara de la A la G). Alte masini de spalat vase cu eficienta energetica similara sunt: Electrolux EES42210L, Bosch SMV46NX01E, Whirlpool WIC3C26P sau Bosch SMS46GI55E. Un ciclu de spalare standard are un consum de energie de 0.75 kWh si de 9.5 litri de apa. Aceasta masina de spalat vase este dotata si cu un senzor pentru incarcare care ajusteaza automatat consumul de energie si apa in functie de cantitatea de vase introduse. Gratie tehnologiei EcoSilence nivelul zgomotului este de doar 42 dB, mult mai redus in comparatie cu cel al altor modele cu o capacitate similara de incarcare. In plus, exista si un program Silence cu un nivel al zgomotului de doar 40 dB.

8 programe de spalare

Panoul de control contine un display digital cu afisaj alb si selectoare tactile pentru programe, functii si optiuni. Acest model dispune de 8 programe de spalare precum Eco, Delicate sau Intensiv pe care le puteti alege in functe de gradul de murdarie sau de tipul vaselor spalate.  Exista si un program Auto 45-65°C care regleaza automat temperatura apei si timpul de clatire in functie de gradul murdariei. Pentru vasele putin murdare exista un program Short cu o durata de doar 35 minute. Temperatura de spalare poate fi selectata intre 45 si 70° C in functie de programul ales iar durata de spalare variaza intre 35 si 235 de minute. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Bosch SMS6ZCW48E

Conectivitate Wi-Fi

Pe la inga panoul de control intuitiv, masina poate fi controlata si prin intermediul aplicatiei mobile Home Connect gratie conectivitatii Wi-Fi. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Active Water (eficientizeaza consumul de energie si apa), PerfectDry cu Zeolith (uscarea rapida chiar si a vaselor din plastic) sau AquaStop (ofera protectia 100% impotriva inundatiilor). Functiile optionale includ blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 1 si 24 de ore. Daca veti cumpara acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de 10 ani garantie pentru cuva impotriva ruginirii prin inregistrara produsului pe site-ul Bosch.

Puncte tari

+ capacitate generoasa de incarcare

+ display digital tactil

+ gama variata de programe

+ sisteme si tehnologii moderne

+ nivel redus al zgomotului

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie 10 ani pentru cuva

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch SMS6ZCW48E este o masina de spalat vase premium cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, sistemele si tehnologiile moderne si conectivitatea Wi-Fi fac din aceasta masina de spalat vase produsa de Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Tags: