Bosch SKS51E38EU, Masina de spalat vase, 6 seturi, Clasa F – Pareri si Review

Bosch SKS51E38EU - 6 seturi, Clasa F, 5 programe, 49 dB
Masina de spalat vase Bosch SKS51E38EU

Product Name: Bosch SKS51E38EU

Product Description: Bosch SKS51E38EU este o masina de spalat vase compacta cu o capacitate de incarcare de 6 seturi de vase si o eficienta energetica incadrata in clasa F. Masina dispune de 5 programe de spalare si are un nivel al zgomotului de doar 49 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Programe si tehnologii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.1

Sumar

Bosch SKS51E38EU este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si design minimalist. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Bosch.

Pros

+ dimensiuni compacte

+ design elegant

+ nivel redus al zgomotului

+ 5 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna

– programele de spalare au o durata destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat vase sunt aparate electrocasnice care se regasesc in din ce in ce mai multe case. Totusi, majoritatea modelelor au dimensiuni destul de mari, astfel ca nu pot fi instalate in bucatariile de mici dimensiuni. Pentru aceste bucatarii exista insa masinile de spalat cu dimensiunu compacte, care pot fi instalate la acelasi nivel cu blatul de lucru.  O masina de spalat vase mini are o capacitate mai mica de incarcare, dar si un consum mai redus de energie si apa. Bosch SKS51E38EU este o astfel de masina de spalat vase compacta iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia. 

Masina de spalat vase Bosch SKS51E38EU

Bosch SKS51E38EU – masina de spalat vase mini

Masina de spalat vase Bosch SKS51E38EU are un design minimalist de culoare argintie, care permite instalarea intr-o bucatarie moderna alaturi de alte electrocasnice cu finisaje din inox. Daca doriti o masina de spalat vase mai mare, acestea sunt cateva din cele mai bune modele pe care le puteti alege: Beko DIS35023, Electrolux EES42210L, Bosch SMV46NX01E sau Beko DEN59532XAD. In interior, exista un singur cos metalic care dispune de un suport pentru cani si de unul pentru tacamuri. Masina poate fi alimentata atat cu apa rece, cat si cu apa calda cu o temperatura maxima de 25 °C. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 seturi de vase, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile acestui model sunt de 55.1 x 50 x 45 cm, masina putand fi instalata independent sau incorporata in mobilierul de bucatarie. 

Motor silentios

Bosch SKS51E38EU are un motor Eco Silence Drive fara perii, cu eficienta energetica destul de slaba, consumul energetic fiind incadrat in clasa F pe o scara de la A la G. Consumul pentru un ciclu de spalare este de 0.61 kWh si 8 litri de apa, costurile de utilizare nefiind foarte ridicate gratiei capacitatii de incarcare mai redusa. Nivelul zgomotului de 49 dB este incadrat in clasa B, fiind mai redus in comparatie cu cel al unei masini de spalat vase standard. In plus, gratie senzorului de incarcare, masina va adapta automat consumul de energie si apa in functie de cantitatea de vase incarcata. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Bosch SKS51E38EU

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un buton pentru pornire/oprire, un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un boton pentru o optiune speciala. Acest model dispune de 5 cicluri de spalare:  Intensiv 70 °C, Normal 65°C , Eco 50°C , Glass 40 °C, Spălare rapidă 45 de minute. Optiunea speciala Extra Dry este utila pentru caserolele si alte vase din plastic care au nevoie de un timp mai indelungat pentru uscare. Din pacate, durata unui program standard este destul de mare (235 minute). Acest model foloseste mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Bosch precum Active Water (asigura eficientizarea consumului de energie si apa) sau Glass Protectioc (protejeaza paharele si vasele fragile).

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ design elegant

+ nivel redus al zgomotului

+ 5 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna

– programele de spalare au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch SKS51E38EU este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si design minimalist. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Bosch.

Tags: