Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FW/EC review

Samsung DW60M5050FW/EC
  • Consum
    (4)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Samsung DW60M5050FW/EC este o masina de spalat vase moderna, cu o capacitate buna de incarcare si un nivel redus al zgomotului. Cele 5 cicluri de spalare, panoul de control intuitiv si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat vase o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea unei masini de spalat vase este destul de dificila, avand in vedere oferta variata si specificatiile tehnice destul de complicate. In primul rand va trebui sa va hotarati daca doriti un model standard, sau unul care se incorporeaza in mobilierul din bucatarie. Apoi va trebui sa stabiliti ce capacitate de incarcare va doriti, acest aspect influentand si dimensiunile masinii de spalat vase. Nu in ultimul rand va trebui sa tineti cont de consumul de energie si apa, de numarul de programe de spalare sau de tehnologiile si sistemele utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase moderna care este produsa de compania sud-coreeana Samsung. 

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050FW/EC

Masina moderna de spalat vase

Samsung DW60M5050FW/EC este o masina de spalat vase cu design elegant de culoare alba care se poate integra perfect intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista. Manerul orizontul este incorporat in usa masinii si permite deschiderea cu usurinta a acestuia cu o singura mana. Acest model are dimensiuni de 59.8 x 60 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Motor cu eficienta energetica A+

Samsung DW60M5050FW/EC are un motor cu un consum energetic anual de 295 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 16 lei. Consumul de apa este de asemenea unul destul de redus, un ciclu standard de spalare avand un consum de 12 litri de apa si 1.043 kWh. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 48 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea spatiilor de odihna si relaxare. 

Rafturi cu organizare flexibila

La interior se gasesc 3 rafturi, din care cel superior este flexibil, fiind ideal pentru depozitarea tacamurilor si a altor ustensile mai usoare. Daca aveti de spalat vase mai voluminoase veti putea ridica raftul din mijloc cu 5 cm. In plus, aveti la dispozitie si un cos pentru tacamuri care se poate scoate pentru a fi accesat mai usor. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Samsung DW60M5050FW/EC

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru in partea centrala scare este incadrat de 6 butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni suplimentare, pe laterale existand 2 butoane de pornire/oprire si de start. Acest model dispune de 5 programe de spalare: Normal, Intensiv, Delicat, Rapid si Eco, cel mai scurt dintre acestea avand o durata de doar 60 de minute. In plus, aveti la dispozitie si optiunea de Incarcare la jumatate prin care veti reduce timpul de spalare dar si consumul de energie si apa. Alte optiuni utile sunt blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ rafturi cu organizare flexibila

+ nivel redus al zgomotului

+ 5 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– consum energetic destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Samsung DW60M5050FW/EC este o masina de spalat vase moderna, cu o capacitate buna de incarcare si un nivel redus al zgomotului. Cele 5 cicluri de spalare, panoul de control intuitiv si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat vase o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.