Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE review

Hotpoint HSIO3O23WFE
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase moderna, economica si silentioasa. Gama variata de programe, cele 5 jeturi de apa si panoul de control intuitiv sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Hotpoint. 

Masinile de spalat vase incorporabile sunt aparate electrocasnice preferate de clientii care isi doresc ca designul bucatariei sa fie unul elegant si unitar. Totusi, pe langa dimensiuni si design va trebui sa tineti cont si de alte aspecte atunci cand alegeti o masina de spalat vase. Cele mai importante dintre aceste aspecte sunt consumul de energie si apa, numarul de programe, nivelul zgomotului sau functiile si optiunile suplimentare. Apoi, in functie de buget, veti putea opta pentru un model mai ieftin produs de companiile autohtone, sau pentru unul cu un pret de achizitie mai mare produs de companii cu renume. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase incorporabila cu specificatii tehnice foarte bune care este produsa de compania italiana Hotpoint.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE

Masina de spalat vase cu 10 seturi

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase cu design elegant de culoare argintie, care se poate integra intr-o bucatarie moderna alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Usa masinii se deschide usor, pe cantul acesteia existand si panoul de control cu display digital. Acest model are dimensiuni de 82 x 44.8 x 55.5 cm si o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase, fiind potrivita pentru familiile formata din 3-4 persoane. 

Motor inverter economic

Hotpoint HSIO3O23WFE are un motor inverter silentios si economic, consumul anual de energie de 212 kWh fiind incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 11.5 lei. Consumul anual de apa de 2520 litri este de asemenea unul redus, un ciclu standard de spalare consumand doar 9 litri de apa. In ceea ce priveste zgomotul de functionare, acesta atinge o valoare de doar 43 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor. 

9 programe de spalare

Panoul de control aflat in partea interioara a usii are un display digital care este incadrat de 7 butoane pentru pornire/oprire, selectarea programului de spalare sau pentru activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 9 cicluri de spalare precum Delicat, Clatire, Intensiv, Economic sau Normal dar si de un program rapid cu o durata de doar 30 de minute. In plus, cu ajutorul optiunii de spalare doar de pe un singur raft veti putea sa spalati un numar mai mic de vase, economisind astfel energie si apa.  

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Hotpoint HSIO3O23WFE

Functii si tehnologii moderne

In interior exsita 3 sertare pe care veti putea pune farfurii, cani, tacamuri si pahare, cel superior putand sa fie scos pentru a face loc vaselor mai voluminoase. Masina este prevazuta cu un sistem Zone Wash 3D cu 5 jeturi puternice de apa cu care vor curata eficient resturile de mancare, sosuri si grasimi de pe farfurii, tacamuri, oale si tigai. Dintre functiile si optiunile suplimentare cele mai importante sunt pornirea programabila intr-un interval de 24 de ore, autocuratarea, sau indicatorul luminos de pe podea care va instiinteaza de terminarea ciclului de spalare. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ consum redus de apa

+ nivel scazut al zgomotului

+ 9 cicluri de spalare

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase moderna, economica si silentioasa. Gama variata de programe, cele 5 jeturi de apa si panoul de control intuitiv sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase din portofoliul Hotpoint.