Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIO3T131AFE pareri si review

Indesit DIO3T131AFE - 14 seturi, clasa A+++, 9 programe, 41 dB, motor inverter
Masina de spalat vase Indesit DIO3T131AFE

Product Name: Indesit DIO3T131AFE

Product Description: Indesit DIO3T131AFE este o masina de spalat vase cu capacitate de incarcare de 14 seturi de vase si motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina are un nivel al zgomotului de 41 dB, dispune de 9 programe de spalare si de functii suplimentare utile.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Indesit DIO3T131AFE este o masina de spalat vase incorporabila cu eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si functiile utile fac din aceasta masina de spalat o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design minimalist

+ capacitate mare de incarcare

+ motor inverter

+ eficienta energetica A+++

+ 9 programe de spalare

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Cons

– pretul intreg este mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice incorporabile se regasesc in majoritatea bucatariilor moderne, deoarece contribuie la crearea unui design modern si uniform. De exemplu, o masina de spalat vase incorporata intr-un mobilier cu finisaje similare se va integra perfect in decorul contemporan sau modern al bucatariei. In functie de numarul de persoane din casa, veti putea opta pentru o masina de spalat vase compacta sau pentru una cu o capacitate de incarcare mai generoasa. Alte specificatii importante sunt eficienta energetica si consumul de apa, programele si functiile disponibile sau nivelul zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat vase incorporabila cu specificatii tehnice bune care este produsa de Indesit.

Masina de spalat vase Indesit DIO3T131AFE

Masina de spalat vase cu design minimalist

Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIO3T131AFE are un design minimalist, cu usa alba si finisaje mate. Usa masinii este dotata cu un sistem automat de deschidere la a un unghi de 10° atunci cand programul de spalare s-a finalizat si aburul nu mai este foarte fierbinte. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 14 seturi de vase, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 59.5 x 55.5 x 82 cm iar pentru incorporare veti avea nevoie de o nisa cu latime minima de 60 cm si adancime minima de 56 cm. 

Motor inverter economic si silentios

Indesit DIO3T131AFE are un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, un program standard de spalare avand un consum de 0.84 kWh si 9.5 litri de apa. Eficienta la condensare este incadrata, de asemenea, in cea mai buna clasa (A), iar nivelul zgomotului de 41 dB este mai redus decat al altor masini de spalat vase cu capacitate de incarcare similara. Cuva masinii este 100% din inox iar in interior exista 2 cosuri pentru vase si un sertar pentru tacamuri, acesta din urma putand fi scos pentru a face loc vaselor mai voluminoase.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Indesit DIO3T131AFE

9 programe de spalare

Panoul de control situat pe cantul usii are un display digital incadrat de 7 butoane pentru pornire/oprire, pauza, selectarea programului sau a unor functii suplimentare. In ceea ce priveste programele de spalare, aveti la dispozitie 9 optiuni dupa cum urmeaza:  Eco 50°C,  Mixt, Auto Intensiv, Auto 65°C, Fragil, EXtra Wash, Fast&Clean 28 minute la 45°C, Extra Hygiene (indeparteaza 99.9% din bacterii) si Push&Go 50°C. Dintre optiunile suplimentare cele mai utile sunt incarcarea partiala a masinii cu ajustarea consumului de energie si apa sau pornirea programabila care permite spalarea vaselor atunci cand sunteti la serviciu. Sfarsitul ciclului de spalare este anuntat de un semnal sonor dar si de un indicator led care se aprinde inspre podea. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ capacitate mare de incarcare

+ motor inverter

+ eficienta energetica A+++

+ 9 programe de spalare

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si optiuni utile

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Indesit DIO3T131AFE este o masina de spalat vase incorporabila cu eficienta energetica excelenta si capacitate generoasa de incarcare. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si functiile utile fac din aceasta masina de spalat o alegere foarte buna pentru orice bucatarie moderna.