▷AEG FSE74617P, Masina de spalat vase slim, 10 seturi, Clasa D, 7 programe – Pareri si Review

▷AEG FSE74617P Masina de Spalat Case ⭐ Pareri si Review
Masina de spalat vase AEG FSE74617P

Product Name: AEG FSE74617P

Product Description: AEG FSE74617P este o masina de spalat vase slim cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 7 cicluri de spalare si are un nivel al zgomotului de 44 dB.

Brand: AEG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

AEG FSE74617P este o masina de spalat vase slim cu design minimalist si dimensiuni compacte. Programele variate de spalare, functiile utile si garantia extinsa fac din aceasta masina de spalat vase o alegere buna pentru bucatariile mai mici.

Pros

+ dimensiuni comacte;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ brat de pulverizare SatelliteClean;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– pretul este destul de mare.

Pentru maximizarea spatiului disponibil din bucatariile mici puteti utiliza aparate electrocasnice compacte. De exemplu, o masina de spalat vase cu dimensiuni mai mici, se va putea instala chiar si intr-o bucatarie ingusta. Dimensiunile mici inseamna atat o capacitate mai mica dar si un consum mai redus de energie si apa. In functie de buget, veti putea opta pentru un model mai performant cu functii si tehnologii moderne sau pentru un model cu functii de baza si pret accesibil.  AEG FSE74617P este o masina de spalat vase performanta, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Vase AEG

Masina de spalat vase AEG FSE74617P

AEG FSE74617P – design, capacitate si dimensiuni

AEG FSE74617P este o masina de spalat slim care se poate incorpora in mobilierul din bucatarie. Designul masinii este unul minimalist, cu o usa alba simpla si un panou de control situat pe cantul acesteia. In interior exista doua cosuri si un sertar MaxiFlex pentru tacamuri in partea superioara. Cosul superior QuickLift se poate ajusta pe inaltime, pentru a face loc vaselor mai voluminoase. Bratul de pulverizare inferior SatelliteClean cu rotatie dubla are o acoperire de trei ori mai mare gratie schimbarii constante a unghiului de pulverizare.

Acest model are o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 44.6 x 55 x 81.8 cm, instalarea trebuind sa fie facuta in moblierul de bucatarie. Alte masini de spalat vase pe care le-am analizat recent sunt: Bosch SMS6TCI00E sau Beko BDFS26046XQ.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica AEG FSE74617P

AEG FSE74617P are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard de spalare are un consum de 0.67 kWh si 9.9 litri de apa si dureaza nu mai putin de 4 ore. Temperatura de spalare poate fi ajustata in 4 trepte iar pentru o vizibilitate mai buna, exista un sistem de iluminare in interior. Nivleul zgomotului este de doar 44 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca spalati vase la ore tarzii.

Panou de control si programe

AEG FSE74617P

Panoul de control contine un display digital si selectoare tactile pentru programe, functii si optiuni suplimentare. Timpul ramas de spalare este afisat pe podea, astfel ca veti sti cand se finalizeaza ciclul de spalare. Acest model dispune de 7 programe:

 • 160 minute (60 °C) – pentru vase foarte murdare sau cu murdarie uscata;
 • 60 minute (60 °C) – pentru vase utilizate recent, cu murdarie usor uscata;
 • 90 minute (60 °C) – pentru vase cu un grad de murdarie putin mai mare;
 • AUTO Sense (50 – 60°C) – ajustare automata la toate nivelurile de murdarie;
 • ECO (50°C) – pentru vase si tacamuri cu grad normal de murdarie;
 • Curăţare mașină – curata interiorul de grasimi si resturile de alimente;
 • Quick 30 minute (50°C) – pentru vasele putin murdare.

Functii, tehnologii si garantie

Cele mai importante functii optionale sunt start intarziat intre 1 si 24 ore, clatire suplimentara, extra silentios si Glass Care. Pe langa aceste functii, masina dispune si de tehnologia AirDry prin deschiderea automata a usii 10 cm la sfarsitul programelor de spalare pentru a permite uscarea mai rapida a vaselor. Acest model dispune de o garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul AEG.

Puncte tari

+ dimensiuni comacte;

+ panou de control intuitiv;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ brat de pulverizare SatelliteClean;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, AEG FSE74617P este o masina de spalat vase slim cu design minimalist si dimensiuni compacte. Programele variate de spalare, functiile utile si garantia extinsa fac din aceasta masina de spalat vase o alegere buna pentru bucatariile mai mici.

button-3