Masina de spalat vase Tesla WD660MX pareri si review

? Tesla WD660MX - Clasa A++, 12 seturi de vase, 7 programe
Masina de spalat vase Tesla WD660MX

Product Name: Tesla WD660MX

Product Description: Tesla WD660MX este o masina de spalat vase cu capacitate de incarcare de 12 seturi de vase si consum energetic incadrat in clasa A++. Masina dispune de 7 programe de spalare, de un panou de control cu disply digital si de functii utile pentru eliminarea eficienta a grasimilor si resturilor de mancare.

Brand: Tesla

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Tesla WD660MX este o masina de spalat vase incorporabila cu un design modern si o eficienta energetica buna. Panoul de control intuitiv, optiunile suplimentare si programele eficiente de spalare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase comercializata sub brandul Tesla. 

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 7 programe de spalare

+ functii utile

Cons

– pretul intreg este mare

Spalarea vaselor poate necesita destul de mult timp, mai ales pentru familiile care au copii si gatesc des acasa. O masina de spalat vase poate elimina aceasta activitate neplacuta insa va va ajuta sa reduceti si consumul de apa necesar spalarii vaselor. Pentru alegerea unei masini de spalat vase va trebui sa luati in considerare capacitatea de incarcare, eficienta energetica, consumul de apa si numarul de programe. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat vase moderna care este comercializata sub brandul Tesla.

Masina de spalat vase Tesla WD660MX

Masina de spalat vase pentru 12 seturi de vase

Tesla WD660MX este o masina de spalat vase cu design argintiu modern si panou de control cu display digital in partea superioara. Finisaje elegante permit incorporarea masinii intr-un mobilier in nunante reci, alaturi de alte electrocasnice din inox. Manerul permite deschiderea facila a usii iar cele doua cosuri ofera un spatiu suficient atat pentru farfurii pahare si tacamuri cat si pentru vasele de gatit. Aceasta masina are dimensiuni de 84.5 x 59.8 x 60 cm iar furtunul de evacuare are o lungime de 150 cm, fiind potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii.

Eficienta energetica A++

Tesla WD660MX are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul estimativ anual de 258 kWh avand un cost lunar de aproximativ 14 lei. Eficienta la uscare este incadrata in cea mai eficienta clasa (A) iar consumul estimativ de apa de 3000 litri pe an este de asemenea destul de redus. Nivelul zgomotului este de 49 dB, o valoare comparativa cu cea a altor masini de spalat vase cu capacitate de incarcare similara.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Tesla WD660MX

7 programe de spalare

Panoul de control din partea superioara are 2 display-uri digitale mici si 6 butoane pentru alegerea programului de spalare sau activarea unor functii suplimentare. Programele de spalare includ optiuni in functie de nivelul murdariei vaselor (intensiv, normal, 90 minute,  Prespalare) dar si un ciclu pentru pahare sau unul rapid sau unul Eco cu un consum mai redus de energie. Dintre optiunile suplimentare cele mai utile sunt pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 9 ore si incarcarea la jumatate care va reduce consumul de energie si apa pentru o incarcatura mai redusa de vase. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 7 programe de spalare

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Tesla WD660MX este o masina de spalat vase incorporabila cu un design modern si o eficienta energetica buna. Panoul de control intuitiv, optiunile suplimentare si programele eficiente de spalare sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat vase comercializata sub brandul Tesla. 

Tags: