Masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROW review

 • Eficienta
  (5)
 • Consum
  (5)
 • Functii
  (4.8)
4.9

Sumar

Electrolux ESF4710ROW este o masina de spalat eficienta, cu un consum scazut de energie si apa si un nivel redus al zgomotului. Tehnologiile moderne, senzorii, programele si functiile disponibile sunt alte caracteristici care fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru orice familie.

Masinile de spalat vase sunt o necesitate in in orice bucatarie moderna. Aceste aparate electrocasnice va ajuta sa petreceti mai putin timp in bucatarie, dar si sa faceti economii importante la facturi. Consumul de apa al unei masini de spalat vase este mult mai redus in comparatie cu cel necesar pentru spalarea manuala. In plus, nu veti mai intra in contact cu grasimile si detergentii de vase care va pot afecta pielea si unghiile. Inainte de a achizitiona o masina de spalat vase va trebui sa masurati spatiul disponibil dar sa luati in considerare si designul acesteia, pentru a se incadra in decorul bucatarie. In continuare va prezentam unul din cele mai eficiente modele de masini de spalat vase produs de Electrolux.

Masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROW

Design elegant si silentiozitate

Electrolux ESF4710ROW este o masina de spalat vase cu un design clasic de culoare alba cu un afisaj digital mare in partea superioara a usii. Aceasta masina de spalat este mai ingusta, astfel ca va putea fi folosita si intr-o bucatarie mai mica de apartament. Dimensiunile masinii sunt 85 x 44.6 x 61.5 cm iar capacitatea maxima este de 9 seturi de vase, un set continand doua farfurii, un pahar, o cana si tacamurile aferente. Nivelul de zgomot este unul foarte redus, valoarea de 44 dB fiind una scazuta in comparatie cu alte masini de spalat cu aceeasi capacitate.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Electrolux ESF4710ROW

Eficienta si consum redus

Electrolux ESF4710ROW este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, avand un consum anual de energie de 176 kWh si unul de apa de 2775 litri. Performantele la spalare si uscare sunt incadrate de asemenea in clasa A astfel, ca acest model de la Electrolux este unul din cele mai eficienta masini de spalat disponibile pe piata. Consumul de energie in modul oprit este de 0.5 W, insa masina se va opri automat dupa 5 minute de inactivitate. In interiorul masinii se gasesc doua cosuri rabatabile pentru farfurii si cani, din care cel superior este reglabil pe inaltime si un cos mai mic pentru tacamuri. Pulverizarea cu apa se realizeaza atat din plafon cat si din partea inferiora prin bratul de pulverizare de tip Satellite.

Programe si functii

Panoul de control se afla in partea superioara a usii si este format dintr-un afisaj digital, 8 butoane pentru setarea programelor si a functiilor speciale si mai multe indicatoare luminoase pentru fazele de spalare si uscare. Electrolux ESF4710ROW are 6 programe si 4 temperaturi diferite dupa cum urmeaza:

 • AtuoFlex – 45°-70°
 • Eco – 50°
 • Pahare – 45°
 • Intensiv – 75°
 • QuickPlus – 60°
 • Clatire

Programul standard de spalare dureaza 238 de minute, insa cu ajutorul functiei Time Manager, veti putea reduce durata acestuia la jumatate. Cea mai importanta functie a masinii este SensorControl care detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de energie si apa in functie de acesta. Sistemul de uscare AirDry Technology usuca rufele rapid, iar pornirea intarziata va permite spalarea vaselor atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.

Concluzii

In concluzie, Electrolux ESF4710ROW este o masina de spalat eficienta, cu un consum scazut de energie si apa si un nivel redus al zgomotului. Tehnologiile moderne, senzorii, programele si functiile disponibile sunt alte caracteristici care fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru orice familie.