Masina de spalat vase slim Beko DFS39130X review

Beko DFS39130X
Masina de spalat vase slim Beko DFS39130X

Product Name: Beko DFS39130X

Product Description: Beko DFS39130X este o masina de spalat vase cu capacitate de incarcare de 11 seturi si 9 programe de spalare.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Beko DFS39130X este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si un consum redus de energie si apa. Motorul ProSmart inverter, cele 9 programe de spalare si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat vase produsa de Beko o alegere excelenta pentru bucatariile mici. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat vase sunt aparate electrocasnice clasice sau incorporabile care asigura spalarea eficienta a farfuriilor, tacamurilor si a vaselor utilizate la prepararea alimentelor. In functie de dimensiunile masinii veti putea spala intre 6 si 14 seturi de vase, utilizand o cantitate mai redusa de apa. O masina de spalat vase cu performante bune va avea atat un consum redus de energie si apa dar si o gama variata de programe si functii pentru diferite tipuri vase, tacamuri sau incarcaturi. In continuare va vom prezenta o masina compacta de spalat vase care este produsa de compania turceasca Beko.

Masina de spalat vase slim Beko DFS39130X

Masina de spalat vase moderna

Beko DFS39130X este o masina de spalat vase cu desing modern din inox antiamprenta care poate fi instalata atat langa mobilierul din bucatarie cat si sub blatul de lucru. Display-ul digital extern si manerul cromat contribuie la designul modern al masinii care se va putea integra in bucatariile recent amenajate sau renovate. In interiorul masinii se gasesc 2 cosuri si 3 pulverizatoare care asigura spalarea eficienta a vaselor, paharelor si tacamurilor. Dimensiunile acestui model sunt de 44.8 x 60 x 85 cm iar capacitatea de incarcare este de 11 seturi de vase

Eficienta energetica A+++

Beko DFS39130X are un motor ProSmart inverter cu o eficienta energetica excelenta, un ciclu standard de spalare avand un consum de 0.98 kWh si 8.7 litri de apa. Consumul energetic anual de 201 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 11 lei. Eficienta la uscare este incadrata in cea mai buna clasa, A, iar nivelul zgomotului este unul foarte redus, valoarea de 44 dB fiind mai scazuta in comparatie cu a altor modele de generatie mai veche.

9 programe de spalare

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj alb si mai multe butoane tactile pentru selectarea programului de spalare sau activarea unor functii optionale. Cele 9 cicluri de spalare includ atat optiuni pentru vase si tigai foarte murdare (Prewash, Aquaintense sau Intensive 70 grade) dar si pentru pahare (Glass Care 40 grade) sau pentru articolele bebelusilor (Baby Protect). In plus, aveti la dispozitie si un program economic (Eco 50 grade), un program automat si unul rapid (Mini 30) cu durata de doar 30 de minute.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat vase

Beko DFS39130X

Sisteme si tehnologii utile

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Acrobat System care permite ajustarea cosului superior pe 3 niveluri pentru a spala si vasele mai voluminoase. Dintre functiile suplimentare amintim Automatic Door Opening care asigura deschiderea usii la sfarsitul programului, Fast+ care reduce consumul de apa si timpul de spalare prin cresterea temperaturii apei, pornirea intarziata sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital cu touch

+ motor ProSmart inverter cu eficienta A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ 9 programe de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ functii utile

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Beko DFS39130X este o masina de spalat vase cu dimensiuni compacte si un consum redus de energie si apa. Motorul ProSmart inverter, cele 9 programe de spalare si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat vase produsa de Beko o alegere excelenta pentru bucatariile mici.