Masina electrica de tuns gazonul Einhell GC-EM 1743 HW review

  • Putere
    (4.2)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Einhell GC-EM 1743 HW este o masina electrica de tuns gazonul eficienta si puternica, fiind ideala pentru gazoanele cu dimensiuni de pana la 700 mp. Cele 6 trepte de taiere, utilizarea confortabila si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui model care este fabricat de Einhell in Germania. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Foarte multe familii care se muta la casa isi doresc un gazon pentru a avea un spatiu de joaca in aer liber pentru copii. Intretinerea unui astfel de gazon nu este insa foarte simpla, deoarece necesita lucrari de intretinere permanenta. Dintre acestea, tunderea gazonului poate sa va ocupe cel mai mult timp daca nu avei o masina de tuns corespunzatoare. Masinile de tuns gazonul electrice sunt foarte usor de utilizat, fiind potrivite pentru suprafetele de gazon mici si medii. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de tuns gazonul care este fabricata de producatorul german Einhell.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns gazonul Einhell GC-EM 1743 HW

Masina fiabila de tuns gazonul

Einhell GC-EM 1743 HW este o masina electrica de tuns gazonul cu o carcasa rezistenta din plastic rosu si o protectie metalica pentru motor. Acest model se ansambleaza usor, daca respectati pasii din manualul de utilizare. Rotile din fata au un diametru de 17 cm iar cele din spate au diametrul de 23.5 cm astfel ca masina va putea sa fie folosita usor si pe un teren putin denivelat sau cu o usoara panta.

Manevrabilitate si putere

Einhell GC-EM 1743 HW are un motor cu o putere de 1700 W care dezvolta pana la 3250 de rotatii pe minut ceea ce o face ideala pentru gazoanele cu suprafata cuprinsa intre 350 si 700 mp. Latimea de taiere de 43 cm va va ajuta sa taiati mai rapid iarba, iar cosul colector are un volum mare de 52 de litri existand un indicator pentru umplerea aceastuia. Manerul ajustabil poate sa fie modificat pentru a oferi o utilizare confortabila atat persoanelor mai mici de statura cat si celor mai inalte. In plus, prin plierea manerului si scoaterea cosului de colectare, masina va necesita un spatiu mai mic pentru depozitare.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Einhell GC-EM 1743 HW

Optiuni de taiere

Acest model beneficiaza de 6 trepte de taiere cuprinse intre 20 si 70 mm, astfel ca veti avea posibilitatea de a tunde mai scurt gazonul pe timpul verii si a lasa firele de iarba mai lungi primavara si toamna. Nivelul de zgomot al acestei masini de tuns iarba este destul de ridicat astfel ca veti avea nevoie de casti de protectie pentru a va proteja auzul. Transportul masinii se face cu ajutorul manerului confortabil situat in partea centrala, cosul de colectare avand un maner separat.

Puncte forte

+ ansamblare facila

+ utilizare confortabila

+ latime mare de taiere

+ 6 trepte de taiere pentru intaltime

+ recipient de colectare mare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul de zgomot este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Einhell GC-EM 1743 HW este o masina electrica de tuns gazonul eficienta si puternica, fiind ideala pentru gazoanele cu dimensiuni de pana la 700 mp. Cele 6 trepte de taiere, utilizarea confortabila si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui model care este fabricat de Einhell in Germania.