Aparat de spalat cu presiune Bosch UniversalAquatak 135 review

Bosch UniversalAquatak 135
  • Presiune
    (4.6)
  • Manevrabilitate
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Bosch UniversalAquatak 135 este un aparat de spalat cu presiune cu o putere mare si o manevrabilitate excelenta. Raza mare de operare, presiunea ridicata si raportul excelent calitate/pret fac din acest aparat de curatare o alegere excelenta pentru orice casa.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Lucrarile de primavara din gradina trebuie sa fie insotite si de o curatare temeinica a aleilor, teraselor si a mobilierului de gradina. Pentru ca activitatea de curatare sa nu devina o corvoada aveti nevoie de un aparat de spalat cu presiune de calitate. Aceste aparate permit curatarea facila cu ajutorul presiunii a atat a mobilierului exterior si a aleilor de acces cat si a masinilor, motocicletelor sau a bicicletelor. In cele ce rumeaza va vom prezenta un astfel de aparat de spalat cu presiune care este produs de compania germana Bosch.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aparate de spalat cu presiune

Aparat de spalat cu presiune Bosch UniversalAquatak 135

Aparat ergonomic de spalat cu presiune

Bosch UniversalAquatak 135 este un aparat de spalat cu presiune cu forma dreptunghiulara care ii asigura o stabilitate buna chiar si pe o suprafata in panta. Aparatul este prevazut cu doua roti mari si cu doua manere ergonomice care permit transportul facil in diferite spatii din gradina sau in magazia de depozitare. Greutatea aparatului este de 7.9 Kg cu tot cu accesorii iar furtunul cu lungime de 7 metri permite si curatarea aleilor mai inguste sau greu accesibile. 

Debit mare de apa

Bosch UniversalAquatak 135 are o puetere de 199 W care permite dezvoltarea unei presiuni maxime de 135 bar cu ajutorul careia veti curata rapid murdaria si noroiul de pe masini, garduri sau alei. Debitul maxim de apa este de 410 litri pe ora iar temperatura maxima a apei utilizate este de 40 de grade Celsius. Un aspect mai putin pozitiv este nivelul ridicat al zgomotului care ajunge la 87 dB, fiind indicat sa utilizati casti de protectie pentru protejarea auzului.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Bosch UniversalAquatak 135

Pistol cu manevrabilitate buna

Pistolul de inalta presiune are un maner ergonomic insa cuplarea celor 3 componente trebuie facuta cu grija pentru a nu le deteriora. Duza pistolului are 3 optiuni de reglare: in evantai, rotativ sau punctiform, alegerea trebuind facuta in functie de suprafata curatata si de nivelul murdariei. Niplurile se conecteaza usor iar cablurile si furtunurile au spatii de depozitare dedicate. Duza pentru detergent care o capacitate de 450 ml, suficient chiar si pentru curatarea unei masini de teren. Aparatul este prevazut si cu un filtru de apa care va trebui curatat periodic pentru a-i asigura o durata cat mai lunga de viata.

Puncte tari

+ stabilitate buna

+ manere ergonomice

+ putere de 1900 W

+ presiune maxima de 135 bar

+ debit mare de apa

+ manevrabilitate excelenta

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– cuplajele din plastic se pot deteriora destul de usor

Concluzii

In concluzie, Bosch UniversalAquatak 135 este un aparat de spalat cu presiune cu o putere mare si o manevrabilitate excelenta. Raza mare de operare, presiunea ridicata si raportul excelent calitate/pret fac din acest aparat de curatare o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual Bosch UniversalAquatak 135