Masina electrica de tuns iarba Bosch ARM 34 review

  • Putere
  • Manevrabilitate
  • Greutate
4.5

Sumar

Bosch ARM 34 este o masina de tuns iarba robusta, usor de utilizat si depozitat, construita din materiale de calitate si cu un dispozitiv de colectare mare, care va va ajuta sa aveti un gazon ingrijit, asa cum va doriti.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele de curatenie de la eMag
Click aici pentru oferta

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane sunt in cautarea unor aparate si masini care sa-i ajute la curatarea si intretinerea gradinii. Masina de tuns iarba este cel mai popular dintre acestea, iar daca alegeti o astfel de masina de calitate s-ar putea ca aceasta activitate sa fie facuta din placere si sa nu fie o corvoada. Caracteristicile importante alae unei masini de tuns iarba sunt: tipul de alimentare, puterea, latimea si inaltimea de taiere, capacitatea sacului colector si, nu il ultimul rand greutatea. Astfel, pentru a alege o masina eficienta pentru dumneavoastra trebuie sa luati in considerare dimensiunea gazonului si care dintre aceste caracteristici va sunt necesare. In plus, un producator de calitate cum este Bosch, va fi o garantie pentru tunderea perfecta a gazonului dumneavostra intr-un timp scurt.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns iarba Bosch ARM 34 este o masina electrica, insemnand ca este mai silentioasa, necesita mai putin timp pentru utilizare si este mai prietenoasa cu mediul inconjurator comparativ cu masinile de tuns iarba cu alimentare pe benzina. Modelul ARM 34 de la Bosch este din plastic, ceea ce inseamna ca este mult mai usoara comparativ cu modelele din metal, avand o greutate de doar 11 kg. Avand o putere de 1300 W ceea ce inseamna 1.74 cai putere, Bosch ARM 34 va ajuta sa tundeti si smocuri mai dese de iarba, astfel incat gazonul dumneavoastra sa arate perfect. Lungimea cablului de alimentare este de 10 metri, astfel incat daca gazonul este aproape de casa sau garaj nu va trebuie sa foloiti alte cabluri prelungitoare. ARM 34 are o latime de taiere de 34 cm rezultand mai putine randuri si un timp mai redus, iar volumul cutiei de colectare de 40 de litri mai ales daca aveti un gazon de dimensiuni mari.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Masina de tuns iarba Bosch ARM 34 se monteaza destul de usor, iar pentru o folosire mai usoara manerul Ergoflex se poate ajusta in functie de inaltimea persoanei care o foloseste. Dimensiunea de taiere a ierbii se poate seta in 5 niveluri cu valori cuprinse intre 20 si 70 de milimetri, oferindu-va mai multe optiuni in functie de cum doriti sa arate gazonul dumneavostra. Un gazon cu inaltimea ierbii mai mica se recomanda daca gazonul beneficiaza de multa lumina iar un gazon cu inaltimea ierbii mai mare se recomanda in zone mai umbrite. Pieptenii de pe marginea masinii vor asigura taierea ierbii de pe marginea gazonului in zone mai greu accesibile, aproape de garduri sau borduri. Transportul se poate face usor cu ajutorul manerului de pe mijlocul masinii Bosch ARM 34 iar depozitarea este facilitata de plierea manerului si de posibilitatea de stivuire a cuvei de depozitare. Un mic inconvenient al masinii de tuns iarba Bosch ARM 34 este amplasarea cablului de alimentare pe manerul de ghidare, lucru care poate fi deranjant atunci cand intoarceti masina la capetele randurilor.

In concluzie Bosch ARM 34 este o masina de tuns iarba robusta, usor de utilizat si depozitat, construita din materiale de calitate si cu un dispozitiv de colectare mare, care va va ajuta sa aveti un gazon ingrijit, asa cum va doriti.