Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10 review

  • Design
  • Eficienta
  • Pret
4.6

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

In ziua de astazi renovarea sau amenajarea unei bucatarii presupune folosirea unui mobilier la comanda. Astfel veti putea alege materialele, culorile si texturile mobilierului dar si dimensiunile pentru a obtine o mai buna optimizare a spatiului disponibil. In plus, in acest tip de mobilier veti putea incorpora diferite aparate electrocasnice moderne. Un astfel de aparat este plita incorporabila care poate sa fie alimentata atat pe gaz cat si electric. Plitele pe gaz sunt cele mai populare deoarece sunt mai eficiente si au un consum mai redus. In continuare va vom prezenta o astfel de plita pe gaz de la producatorul german Bosch.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

Plita din sticla

Bosch PNH6B6B10 este o plita eleganta fara rama din sticla de cuart de culoare neagra. Plita are dimensiuni de 4.5 x 59 x 52 cm si necesita instalarea pe un blat cu o grosime minima de 30 mm. Designul elegant si  simplu permite integrarea acestei plite intr-o bucatarie cu un decor modern sau chiar minimalist. Lungimea cablului electric este de 1 metru astfel ca va trebui sa aveti o priza de alimentare in apropierea plitei.

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Bosch PNH6B6B10

Arzatoare puternice

Bosch PNH6B6B10 are 4 arzatoare cu o putere totala de 7.8 Kw dupa cum urmeaza:

  • 1 arzator economic cu putere de 1 Kw
  • 2 arzatoare normale cu putere de 1.75 Kw
  • 1 arzator mare cu putere de 3.3 Kw

Arzatorul mare este denmit WoK deoarece il veti putea folosi si pentru prepararea mancarurilor chinezesti si asiatice care necesita tigai cu fundul bombat si o flacara mai puternica. Cele 4 gratare sunt din otel emailat care se curata usor si ofera o buna stabilitate atat vaselor mari cat si ibricelor sau ceanicelor mai mici.

Aprindere simpla si curatare usoara

Panoul de control este situat in partea din fata a plitei si este format din 4 butoane rotative, cate unul pentru fiecare arzator. Butoanele au aprindere electrica integrata astfel ca nu mai este necesar un buton separat pentru aceasta. Plita beneficiaza de o siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. In pachet veti gasi si duzele necesare in cazul in care veti dori sa alimentati plita la butelie cu GPL. Sticla de culoare neagra se curata usor cu un burete si detergent de vase astfel ca nu va mai trebui sa folositi alti detergenti de curatare mai scumpi. Gratarele din otel emailat se pot lua atunci cand curatati plita, acestea putandu-se spala si usca in chiuveta.

Concluzii

In concluzie, Bosch PNH6B6B10 este o plita pe gaz din sticla neagra cu un design elegant si cu arzatoare economice si puternice. Arzatorul puternic pe care puteti folosi si tigai de tip WoK, aprinderea electrica integrata sau curatarea usoara sunt alte aspecte care fac din aceasta plita o alegere buna pentru orice bucatarie moderna.