Beko HII64822UFT, Plita incorporabila, 4 zone, 15 trepte de putere – Pareri si Review

ᐅ [Review] ◁: Beko HII64822UFT - 7.4 kWh, 4 zone de gatit, 15 trepte de putere
Plita cu inductie Beko HII64822UFT

Product Name: Beko HII64822UFT

Product Description: Beko HII64822UFT este o plita cu inductie cu 4 zone de gatit si putere totala de 7.4 kWh. Plita dispune de o zona flexibila de gatit si de 15 trepte de putere.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Putere
  (4.8)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko HII64822UFT este o plita cu inductie cu design elegant si 4 zone de gatit flexibile. Panoul de control intuitiv, cele 15 trepte de putere si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile cu inductie din portofoliul Beko.

Pros

+ design minimalist;

+ zona de gatit flexibila;

+ putere mare ajustabila in 15 trepte;

+ functii utile;

+ garantie extinsa de 5 ani;

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– sticla se zgarie destul de usor.

Daca doriti sa va renovati bucataria, atunci luati in considerare si inlocuirea aparatelor electrocasnice vechi. De exemplu, aragazul vechi il puteti inlocui cu o plita si un cuptor incorporabile. Plita incorporabila cu inductie este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face, avand numeroase avantaje precum designul elegant si eficienta energetica buna. Beko HII64822UFT este o astfel de plita cu inductie de generatie noua, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita cu inductie Beko HII64822UFT

Beko HII64822UFT – plita eleganta cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64822UFT are un design minimalist din sticla neagra si margini tesite. Lipsa ramei contribuie la designul elegant al plitei, permitand integrarea facila intr-un mobilier in culori complementare sau contrastate. Aceasta plita are dimensiuni de 60 x 51 x 4.8 cm si o greutate de 11.8 Kg, instalarea putand sa fie facuta fara prea mult efort. Alte plite elegante cu inductie sunt: Electrolux EIS62441, Whirlpool WFS3977NE, Beko HII64201FHTX sau AEG IAE64431FB.

Zone flexibile de gatit

Beko HII64822UFT are o putere totala de 7.4 kWh care este impartita intre cele 4 zone de gatit astfel:

 • zona din stanga fata cu diametru de 18 cm si putere de 2.2/3.1 kWh;
 • zona din dreapta fata cu diametru de 14.5 cm si putere de 1.5/2.2 kWh;
 • zona din stanga spate cu diametru de 18 cm si putere de 2.2/3.1 kWh;
 • zona din dreapta spate cu diametru de 21 cm si putere de 2.4/3.7 kWh.

Acest model este dotat cu Direct Acces Premium care perite setarea intensitatii fiecareri zone de gatit independent. Mai mult, gratie tehnologiei Indyflex, puteti combina doua din zonele de gatit pentru a crea o suprafata mai mare, ideala pentru vasele mai voluminoase. Intensitatea de gatire poate fi setata in 15 trepte (in functie de tipul alimentelor pe care le preparati).

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Beko HII64822UFT

Functii utile

Panoul de control tactil dispune de selectoare tactile si cate un display digital pentru fiecare din cele patru zone de gatit. In plus, aveti la dispozitie functia Booster care seteaza puterea maxima inca de la inceput. Cele mai importante functii de siguranta sunt: Auto Shut Down (inchiderea automata daca zonele de gatit nu sunt utilizate o anumita perioada de timp), Overheat Safety System (inchiderea pliteti daca se depaseste o anumita temperatura) sau Anti-Overflow System (opreste alimentare cu energie electrica daca varsati lichide pe anoul de control). Curatarea plitei se face usor, cu produse speciale pentru sticle neteda sau ceramica. Daca veti cumpara aceasta plita in perioada urmatoare veti putea sa beneficiati de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ zona de gatit flexibila;

+ putere mare ajustabila in 15 trepte;

+ functii utile;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– sticla se zgarie destul de usor.

Concluzii

Concluzionand, Beko HII64822UFT este o plita cu inductie cu design elegant si 4 zone de gatit flexibile. Panoul de control intuitiv, cele 15 trepte de putere si garantia extinsa oferita de producator sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile cu inductie din portofoliul Beko.