Plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH review

Whirlpool ACM 808 BA/WH

Product Name: Whirlpool ACM 808 BA/WH

Product Description: Whirlpool ACM 808 BA/WH este o plita eleganta cu inductie care are un design elegant din sticla alba si un panou de control tactil in partea frontala.

Brand: Whirlpool

  • Design
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Eficienta
    (4.5)
4.8

Sumar

Acest model de plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH este foarte cautat in prezent multumita atat aspectului sau exterior modern, cat si gratie unor functii si specificatii care il plaseaza printre cele mai bune astfel de produse pe care le poti gasi momentam pe piata.

In prezent este mult mai greu sa alegi o plita incorporabila foarte buna, aceasta alegere fiind cu mult mai complexa fata de cum era acum cativa ani. In trecut, alegerea unui aparat de gatit era limitata la un aragaz care sa aiba si cuptor, dar acum iti poti imbogati bucataria cu diferite aparate electrocasnice, precum cuptorul incorporabil, plita incorporabila fara cuptor, aparate multicooker sau de facut paine etc.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

plita-incorporabila-whirlpool-acm-808-ba-wh

Un model foarte bun de plita incorporabila este plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH. Aceasta reprezinta un mod revolutionar de a gati, deoarece imbina tehnologia de inductie cu un gatit traditional, care te va ajuta sa economisesti timp si energie cu pana la 50 de procente, rezultatele obtinute fiind printre cele mai bune pe care le poti gasi acum pe piata. Lucrul acesta se intampla gratie faptului ca plita este asezata in interiorul cuptorului, facand posibila gatitul pe intreaga suprafata.

Aceasta plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH dispune de functia Eco Buster, care te va ajuta sa economisesti energie cu pana la zece procente. Acest lucru este posibil pentru ca sunt analizate resursele disponibile si utilizate, facand ca flacara sa fie mai mare pana la noua minute, apoi mentinandu-se la un nivel de caldura mai scazut. Flexible Cooking este un alt avantaj, multumita unor setari automatice de putere, care te lasa sa alegi functia de gatire si sa ajustezi nivelul ideal pentru aceasta activitate.

whirlpool-acm-808-ba-wh

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Modelul de plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH este alimentata electric si dispune de patru arzatoare, aparatul fiind pe baza de inductie. Afisajul electronic si tastele touch au fost pozitionate frontal de catre producatori. Modelul are doua arzatoare normale, unul mare si unul mic. Cele doua arzatoare normale au o putere de 1,8 kW, cel mare de 2,2 kW, iar cel mic de 1,2 kW. Functia de Booster face ca acestea sa se incalzeasca mai repede.

Alte functii atragatoare de care dispune aceasta plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH sunt cele de cronometru, taste cu touch, o zona extinsa de gatire, precum si Flexi Cook Eco Booster.

Aparatul are culoarea alba si este realizat din sticla, cu o greutate de 12.5 kilograme. Referitor la dimensiunile sale, aceasta plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH are 5.6 x 58 x 51 (I x L x A) centimetri, iar, cand vine vorba de nisa, acestea sunt de 56 x 49 centimetri.

Acest model de plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH este foarte cautat in prezent multumita atat aspectului sau exterior modern, cat si gratie unor functii si specificatii care il plaseaza printre cele mai bune astfel de produse pe care le poti gasi momentam pe piata. Cauta aceasta plita incorporabila Whirlpool ACM 808 BA/WH chiar acum in magazine, daca vrei ca de acum inainte sa gatesti cu spor si mult mai ieftin decat ai facut-o inainte, la un nivel superior, economisind nu doar energie electrica, ci si timp, gatitul realizandu-se mai repede cu acest aparat.