Plita incorporabila Bosch PNP6B6B90 review

Bosch PNP6B6B90
 • Design
  (4.7)
 • Eficienta
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

Bosch PNP6B6B90 este o plita pe gaz cu design modern din sticla securizata si 4 arzatoare cu eficienta excelenta. Forma eleganta a gratarelor, aprinderea electrica integrata si raportul foarte bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz produse de Bosch.

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Renovarea bucatariei presupune si inlocuirea aparatelor electrocasnice vechi, cu unele care sa fie compatibile cu noul decor. O bucatarie moderna va avea asadar pe langa combina frigorifica si o plita si un cuptor incorporabile. Alegerea unei plite incorporabile se va face atat in functie de design cat si de tipul de alimentare: pe gaz sau electric. Plitele cu alimentare pe gaz sunt mai rezistentemai usor de utilizat si au un cost lunar de utilizare mai mic in comparatie cu cele electrice. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita pe gaz de generatie noua care este produsa de compania germana Bosch.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Bosch PNP6B6B90

Plita moderna pe gaz

Bosch PNP6B6B90 este o plita moderna pe gaz din sticla cuart termorezistenta securizata de culoare neagra cu 4 arzatoare si un gratar cu forma interesanta. Aceasta plita se va putea instala in orice bucatarie moderna, cu mobilier gri, argintiu sau alb. Acest model are dimensiuni de 45 x 590 x 520 mm iar pentru instalare veti avea nevoie de o nisa in mobilier cu dimensiuni de 30 x 490-490 x 560 mm. Pentru a beneficia de garantia oferita de producator, instalarea va trebui sa fie facuta cu o firma autorizata de Bosch.

4 zone de gatit

Bosch PNP6B6B90 are 4 arzatoare cu o eficienta excelenta dupa cum urmeaza:

 • stanga spate un arzator normal cu putere de pana la 1.75 kW
 • dreapta spate un arzator mare cu putere de 3 kW
 • stanga fata un arzator normal cu putere de 1.75 kW
 • dreapta fata un arzator economic cu putere de 1 kW

Cele doua gratare din fonta asigura o stabilitate excelenta atat vaselor mai mici precum ceainice si ibrice cat si celor mai voluminoase. In plus, gratarele se pot scoate foarte usor pentru a fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Bosch PNP6B6B90

Panou de control clasic

Panoul de control este clasic, fiecare arzator avand cate un buton rotativ tip baioneta. Fiecare buton are integrat un sistem de aprindere electrica, astfel ca aprinderea se poate face foarte usor, cu o singura mana. In plus, arzatoarele sunt prevazute cu siguranta termoelectrica de supraveghere a flacarii, care va opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a acesteia. Curatarea plitei este foarte usoara, sticla securizata mata putand sa fie stearsa cu un burete cu detergent de vase. 

Puncte tari

+ design elegant din sticla termorezistenta

+ arzatoare cu eficienta buna

+ gratare elegante din fonta

+ panou de control frontal

+ aprindere la o singura mana

+ siguranta termoelectrica

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– lipsa unor functii suplimentare

Concluzii

In concluzie, Bosch PNP6B6B90 este o plita pe gaz cu design modern din sticla securizata si 4 arzatoare cu eficienta excelenta. Forma eleganta a gratarelor, aprinderea electrica integrata si raportul foarte bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei plite pe gaz produse de Bosch.

Manual Bosch PNP6B6B90