Plita incorporabila Beko HII64201F2HT review

  • Design
  • Functii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Beko HII64201F2HT este o plita incorporabila cu un design elegant din sticla si 4 arzatoare prin inductie foarte eficiente. Setarea puterii in 9 trepte, meniul intuitiv cu touch si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile produse de Beko. 

» Profitati de reducerile de pana la 65% la mobilier si saltele de la eMag
Click aici pentru oferta

Plitele si cuptoarele incorporabile au inceput sa fie preferate de tot mai multi clienti care doresc sa isi schimbe aparatele electrocasnice din bucatarie. Cel mai important avantaj al acestor aparate incorporabile este in primul rand crearea unui design unitar si elegant in bucatarie. In plus, o plita si un cuptor incorporabil modern vor utiliza cele mai noi tehnologii pentru eficientizarea consumului dar si pentru prepararea rapida a unei game variate de feluri de mancare. In continuare va vom prezenta o astfel de plita incorporabila moderna care este produsa de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HII64201F2HT

Plita incorporabila eleganta

Beko HII64201F2HT este o plita incorporabila din sticla mata de culoare neagra care se va putea incadra in orice bucatarie cu design modern. Plita are dimensiuni exterioare de 4.8 x 58 x 51 cm si dimensiuni de interioare de 56 x 49 cm pe care va trebui sa le aveti in vedere pentru incorporarea in mobilier.

Gatire prin inductie si consum redus

» Nu ratati reducerile de pana 50% din cadrul campaniei La an nou, oferte noi de la Altex
Click aici pentru oferta

Beko HII64201F2HT are 4 arzatoare prin inductie cu o putere individuala de 1800 W si o putere totala de 7200 W. Cele 4 arzatoare pot avea o zona de gatit cu un diametru ajustabil intre 14.5 cm pentru gatire lenta, 18 cm pentru gatire normala si 21-28 cm pentru gatire rapida. Puterea se ajusteaza in 9 trepte iar temperatura putand fi setata individual pentru fiecare zona de gatit. Arzatoarele formeaza doua zone Indiflex care permit utilizarea unor recipiente voluminoase pentru prepararea unor cantitati mari de mancare.

Functii si tehnologii moderne

Fiind o plita din gama premium, acest model beneficiaza de numeroase functii si tehnologii moderne precum Indyflex de care am amintit anterior, Direct Access care permite reglarea intensitatii fiecarei zone de gatit, Booster prin care se incepe functionarea la puterea maxima, Stop&Go prin care se dezactiveaza toate zonele de gatit si se repornesc ulterior cu aceleasi setari sau Auto shut down prin care plita se opreste automat daca nu este folosita.

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoareBeko HII64201F2HT

Meniu simplu si curatare facila

Panoul de control are un meniu simplu cu touch, pe partile laterale existand setarile pentru arzatoare iar in mijloc pentru cronometru, temperatura si functiile speciale. Suprafata neteda a plitei este rezistenta la zgarieturi si se curata usor cu ajutorul unui burete sau al unei lavete inclusiv in zona meniului prin activarea optiunii Wipe Guard. In plus, prin utilizarea sistemului Anti-Overflow alimentarea cu energie electrica este oprita in cazul in care lichidele fierbinti se varsa in zona panoului de control.

Puncte tari

+ design elegant din sticla

+ gatire prin inductie

+ panou de control intuitiv

+ arzatoare cu putere mare

+ 9 trepte de setare a puterii

+ sisteme de siguranta

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HII64201F2HT este o plita incorporabila cu un design elegant din sticla si 4 arzatoare prin inductie foarte eficiente. Setarea puterii in 9 trepte, meniul intuitiv cu touch si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile produse de Beko.