Plita incorporabila Electrolux KGM64311X review

? Electrolux KGM64311X
Plita incorporabila Electrolux KGM64311X

Product Name: Electrolux KGM64311X

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Electrolux KGM64311X este o plita incorporabila cu alimentare mixta, care are un design modern si arzatoare cu o eficienta buna. Aprinderea electrica integrata in buton, sistemul de siguranta al arzatoarelor pe gaz si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta plita o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Aragazurile clasice au inceput sa fie inlocuite in ultimii ani de plite si cuptoare care se incorporeaza in mobilierul din bucatarie. Aceste aparate incorporabile au designuri moderne si dispun de o gama variata de functii si optiuni care permit gatirea facila a unor preparate delicioase pentru intreaga familie. Majoritatea plitelor incorporabile sunt alimentate cu energie electrica sau gaz, insa exista si modele care au zone de gatire mixte. O astfel de plita este si modelul produs de compania suedeza Electrolux a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Plita incorporabila Electrolux KGM64311X

Plita incorporabila mixta

Electrolux KGM64311X este o plita incorporabila cu alimentare mixta care are un design elegant cu finisaje din inox si panou de control situat in partea frontala. Designul minimalist permite instalarea plitei intr-o bucatarie moderna, alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje gri sau argintii. Acest model are dimensiuni de 56.1 x 51 cm iar pentru instalare veti avea nevoie de o nisa cu dimensiuni minime de 55 x 48 cm. Pentru a beneficia de garantia oferita de producator, instalarea si racordurile vor trebui facute de o firma autorizata.

4 zone de gatire

Electrolux KGM64311X are 3 arzatoare pe gaz si o zona de gatire electrica dupa cum urmeaza:

 • stanga fata arzator pe gaz cu diametru de 7 cm si putere de 2000 W;
 • dreapta fata arzator pe gaz cu diametru de 5.4 cm si putere de 1000 W;
 • stanga spate zona de gatire electrica cu diametru de 14.5 cm si putere de 1000 W;
 • dreapta spate arzator pe gaz cu diametru de 10 cm si putere de 3000 W;

Gratarele din fonta asigura o stabiliate atat pentru vasele mici cat si pentru cele mai voluminoase si se pot scoate usor pentru a se curata in chiuveta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Electrolux KGM64311X

Panou de control clasic

Panoul de control situat in partea centrala contine 4 butoane rotative, cate unul pentru fiecare arzator si zona de gatit. Arzatoarele pe gaz au aprindere electrica integrata in buton, aprinderea facandu-se la simpla rasucire a acestora. Aceasta plita dispune de un sistem de siguranta a gazului, alimentarea fiind intrerupta in cazul stingerii accidentale a flacarii. Plita se pateaza destul de usor astfel ca va trebui sa o curatati mai des utilizand produse speciale pentru suprafetele din inox.

Puncte tari

+ design modern 

+ arzatoare pe gaz si zona de gatit electrica

+ arzatoare de inalta eficienta

+ butoane cu aprindere electrica integrata

+ sistem de siguranta pentru arzatoarele pe gaz

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– se pateaza destul de usor

Concluzii

In concluzie, Electrolux KGM64311X este o plita incorporabila cu alimentare mixta, care are un design modern si arzatoare cu o eficienta buna. Aprinderea electrica integrata in buton, sistemul de siguranta al arzatoarelor pe gaz si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta plita o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Manual de utilizare Electrolux KGM64311X