Plita incorporabila Teka IBC 64000 TTC review

Teka IBC 64000 TTC
Plita incorporabila Teka IBC 64000 TTC

Product Name: Teka IBC 64000 TTC

Product Description: Teka IBC 64000 TTC este o plita cu inductie cu 4 zone de gatit si putere totala de 7.2 kW.

Brand: Teka

 • Design
  (4.7)
 • Putere si functii
  (4.5)
 • Calitae/Pret
  (4.2)
4.5

Sumar

Teka IBC 64000 TTC este o plita cu inductie cu design modern si 4 zone de gatit cu inalta eficienta. Cele 9 trepte de putere, sistemul de optimizare al vasului si indicatorii de caldura reziduala sunt alte specificatii care recomanda achizitia acestei plite cu inductie produsa de Teka. 

Amnajarea sau renovarea unei bucatarii presupune cheltuieli foarte mari atat in ceea ce priveste materialele, manopera sau mobilierul cat si aparatele electrocasnice. O bucatarie moderna va avea atat o combina frigorifica si o masina de spalat vase dar si o plita si un cuptor incorporabile in mobilierul din bucatarie. Alegerea plitei incorporabile se va face atat in functie de designul bucatariei dar si de tipul de alimentare sau de puterea si optiunile aparatului electrocasnic. In continuare va vom prezenta o plita cu inductie eleganta si cu specificatii tehnice bune care este produsa de compania germana Teka. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Teka IBC 64000 TTC

Plita incorporabila cu design minimalist

Teka IBC 64000 TTC este o plita incorporabila cu inductie care are un design elegant din sticla termorezistenta de culoare neagra. Sticla subtire si marginile rotunjite permit integrarea plitei intr-o bucatarie cu design modern sau minimalist. Acest model are dimensiuni de 60 x 51 x 5 cm iar pentru incorporare veti avea nevoie de o nisa in mobilierul de bucatarie cu dimensiuni de 56 x 49 cm. Montarea plitei este destul de simpla, putand sa fie facuta si de catre persoane fara experienta. 

4 zone de gatit

Teka IBC 64000 TTC are o putere totala de 7200 W care este impartita in 4 zone de gatit:

 • doua zone cu diamentru de 14.5 cm si putere variabila de 1200 – 1500 W
 • doua zone cu diametru de 18 cm si putere variabila de 1700 – 2000 W

Puterea zonelor de gatit poate fi setata in 9 trepte in functie de tipul si de cantitatea de alimente pe care doriti sa le preparati, treptele inferioare fiind pentru gatire lenta si prajire iar cele superioare pentru fierbere. In plus, zonele de gatit se activeaza automat atunci cand puneti vasele datorita sistemului de optimizare a vasului. Plita dispune de indicatori de caldura reziduala care va vor instiinta atunci zonele de gatit s-au racit si pot fi curatate in siguranta. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Teka IBC 64000 TTC

Panou de control digital

Panoul de control are afisaje de culoare rosie pentru fiecare zona de gatit si butoane tactile pentru setarea temperaturilor in 9 niveluri. Printre setarile suplimentare de care dispune aceasta plita amintim sistemul de blocare de siguranta a panoul de control si functia  Mute pentru oprirea sonorului meniului. Curatarea plitei se face usor cu un burete umezit sau cu produse de curatare speciale pentru electrocasnicele din sticla.  

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control tactil

+ putere de 7200 W

+ 9 trepe de putere

+ sisteme de blocare de siguranta

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Teka IBC 64000 TTC este o plita cu inductie cu design modern si 4 zone de gatit de inalta eficienta. Cele 9 trepte de putere, sistemul de optimizare al vasului si indicatorii de caldura reziduala sunt alte specificatii care recomanda achizitia acestei plite cu inductie produsa de Teka.