Plita incorporabila Hansa BHCI96808 review

 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.7)
 • Calitate/pret
  (4.9)
4.8

Sumar

Hansa BHCI96808 este o plita incporporabila eleganta si versatila si cu 4 zone de gatire eficiente. Butoanele cu touch, temporizatorul si cele 9 niveluri de putere dar mai ales raportul excelent dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei plite produse de Hansa. 

Plitele si cuptoarele incorporabile se gasesc in tot mai multe bucatarii moderne, urmand sa inlocuiasca treptat aragazurile clasice. Aceste doua electrocasnice incorporabile ofera un design mai armonios si mai elegant bucatariei, dar si optiuni mai bune de preparare a diferitelor tipuri de alimente. O plita moderna va avea pe langa designul elegant si butoane cu touch sau un cronometru care va va ajuta sa nu mai ardeti sau sa gatiti prea mult anumite mancaruri. In continuare va vom prezenta o astfel de plita moderna care afla in oferta producatorului european Hansa.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Hansa BHCI96808

Plita incorporabila de ultima generatie

Hansa BHCI96808 este o plita incorporabila cu alimentare electrica din vitroceramica neagra, care se va putea folosi in bucatariile cu amenajari contemporane sau moderne. Acesta plita are dimensiuni de 5 x 57.5 x 50.5 cm si necesita o nisa cu latimea de 56 cm si adancimea de 49 cm.

Putere si zone de incalzire

Hansa BHCI96808 are o putere totala de 6.7 kW care este impartita in 4 zone de gatire:

 • Doua zona de incalzire simple – cu diametru de 14.5 cm si o putere de 1.2 kW
 • O zona de incalzire dubla – cu diamentru de 12 sau 18 cm si putere de 0.8 kW sau 1.7 kW
 • O zona de incalzire tripla – cu diamentru de 12, 17.5 sau 21 cm si putere de 0.8 kW, 1.6 kW sau 2.3 kW

Zonele de incalzire duble si triple ofera optiuni excelente pentru diferite tipuri de vase dar si pentru alimente care necesita un nivel scazut de putere sau unul foarte ridicat pentru preparare.

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Hansa BHCI96808

Meniu si optiuni

Panoul de control situat in partea din fata a plitei este unul foarte modern si contine mai multe butoane cu touch pentru reglarea nivelului de putere, a temporizatorului sau a zonei de incalzire. Veti putea alege unul din cele 9 niveluri de putere printr-o glisare simpla pe o suprafata dedicata. O alta functie utila este temporizatorul care are o durata maxima de 99 de minute, la expirarea timpului alimentarea zonei intrerupandu-se, plita emitand un semnal sonor de avertizare.

Pentru siguranta, exista si indicator de caldura reziduala care va instiinteaza ca zona de gatire este inca fierbinte chiar daca arzatorul este inchis. In plus, exista si o functie de blocare a accesului copiilor la meniu, astfel ca veti putea sigura ca acestia nu il vor folosi.

Puncte tari

+ design elegant si modern

+ 4 zone de incalzire adaptabile

+ 9 niveluri de putere

+ temporizator cu avertizare sonora

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– amprentele si petele de apa se observa destul de usor

Concluzii

In concluzie, Hansa BHCI96808 este o plita incporporabila eleganta si versatila si cu 4 zone de gatire eficiente. Butoanele cu touch, temporizatorul si cele 9 niveluri de putere dar mai ales raportul excelent dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei plite produse de Hansa.