Whirlpool WFS3977NE, Plita cu inductie, 7.2 kW, 4 zone, FlexiSide – Pareri si Review

Whirlpool WFS3977NE - 7.2 kW, 4 zone, 18 trepte, Al 6-lea simt
Plita cu inductie Whirlpool WFS3977NE

Product Name: Whirlpool WFS3977NE

Product Description: Whirlpool WFS3977NE este o plita eleganta cu inductie cu 4 zone de gatit si o putere totala de 7.2 kW. Plita dispune de un panou de control tactil si de mai multe tehnologii si functii moderne.

 • Design
  (4.9)
 • Putere
  (4.8)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Whirlpool WFS3977NE este o plita cu inductie cu design elegant si zone de gatit cu putere mare. Cele 18 trepte de putere, panoul de control intuitiv si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei plite din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design elegant

+ panou de control tactil

+ 18 trepte de putere

+ optiune Flexi Side

+ functii si tehnologii moderne

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Bucatariile moderne necesita si aparate electrocasnice de generatie noua, care sa aiba un design complementar cu decorul. Pentru un decor modern sau minimalist cea mai buna optiune este alegerea unui cuptor si a unei plite incorporabile in mobilier. In functie de buget si preferinte puteti opta pentru modele alimentate cu gaz sau pentru cele electrice. O plita electrica cu inductie are atat avantajul unui consum energetic redus dar si a unui design elegant din sticla. O astfel de plita eleganta cu inductie este si Whirlpool WFS3977NE iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acesteia.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita cu inductie Whirlpool WFS3977NE

Whirlpool WFS3977NE – plita premium cu inductie

Plita incorporabila Whirlpool WFS3977NE are un design minimalist din sticla de culoare neagra ca si alte modele lansate in ultimul an precum Whirlpool WFS9365BFIXL, Beko HII64200FMT sau Beko HII64201FHTX. Designul elegant permite incorporarea plitei intr-un mobilier cu nuante complementare sau chiar intr-unul alb. Aceasta plita are o latime de 77 cm si o adancime de 51 cm, ceea ce inseamna ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru incorporare. Montarea plitei este destul de simpla gratie sistemului de prindere cu 4 cleme si se poate face si intr-un blat mai subtire. 

Whirlpool WFS3977NE dispune de 4 zone de gatit 

Whirlpool WFS3977NE dispune de 4 zone de gatit cu o putere totala de 7.2 kW. Puterea fiecarei zone poate fi setata in 18 trepte, permitand gatirea perfecta a alimentelor atat prin fierbere si prajire cat si prin sotare. Zona din stanga este impartita in zone flexibile gratie tehnologiei FlexiSide, putand sa utilizati chiar si vase mai voluminoase. In plus, functia Chef Control permite impartirea plitei in 4 zone de gatit cu un nivel prestabilit de caldura, facilitand gatirea rapida a alimentelor prin mutarea vaselor de pe o zona pe alta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite pe gaz

Whirlpool WFS3977NE

Tehnologii si functii moderne

Panoul de control frontal contine selectoare tactile si un display digital pentru fiecare zona de gatit. Plita utilizeaza tehnologia Al 6-lea simt prin care ajusteaza puterea automat pentru atingerea rapida a punctului de fierbere. Pe langa functiile prezentate anterior, mai exista functia Booster, blocarea accesului copiilor la meniu sau detectarea automata a vasului de gatit. Curatarea plitei se face usor, existand un indicator pentru zone fierbinti care va instiinteaza cand plita s-a racit. 

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control tactil

+ 18 trepte de putere

+ optiune Flexi Side

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WFS3977NE este o plita cu inductie cu design elegant si zone de gatit cu putere mare. Cele 18 trepte de putere, panoul de control intuitiv si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei plite din portofoliul Whirlpool.