Purificator de aer Samsung AX40R3030WM/EU pareri si review

? Samsung AX40R3030WM/EU - 40 W, 3 niveluri de diltrare, display digital, 9.2 Kg
Purificator de aer Samsung AX40R3030WM/EU

Product Name: Samsung AX40R3030WM/EU

Product Description: Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer cu putere de 40 W care asigura filtrarea a cel mult 311 m3 aer/ora, fiind potrivit pentru spatiile cu suprafata maxima de 40 mp. Aparatul are un sistem de fltrare in 3 niveluri, un panou de control intuitiv si senzori pentru detectarea automata a calitatii aerului.

Brand: Samsung

 • Putere
  (4.7)
 • Eficienta filtrare
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer cu design elegant si o putere buna de operare. Senzorii de calitate a aerului, sistemul de filtrare in 3 niveluri si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer produs de Samsung. 

Pros

+ design elegant

+ display digital si panou tactil de control

+ 3 niveluri de filtrare

+ senzori de calitate a aerului

+ sistem de iluminare in 4 culori

+ mod de operare automat si noapte

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– greutate mai mare in comparatie cu alte modele

– nivelul zgomotului de functionare destul de mare

Poluarea, praful si particuele de alergeni pot sa creeze probleme de sanatate atat copiilor cat si persoanelor cu o sensibilitate mai ridicata. Pentru a asigura captarea particulelor microscopice de praf si polen sau a bacteriilor cea mai buna solutie este utilizarea unui purificator de aer. Cele mai performante purificatoare de aer pot capta pe langa praf sau alergeni si mirosurile neplacute din casa, precum cele de la animalele domestice sau cele de mancare. Un astfel de purificator performant de aer este si modelul produs de Samsung a carui prezentare o veti gasi in continuare. 

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Samsung AX40R3030WM/EU

Purificator de aer premium

Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer cu forma patrata, margini rotunjite si design elegannt alb-gri. Purificatorul are un maner in spatele panoului de control care permite transportul facil dintr-o camera in alta. Acest model dispune de un sistem de iluminare in 4 culori (verde, rosu, galben, albastru) in functie de calitatea aerului din camera. Dimensiunile purificatorului sunt de 35 x 35 x 64 cm iar greutatea este 9.2 Kg, acest model fiind potrivit pentru camerele sau spatiile deschise cu suprafata maxima de 40 mp. 

3 straturi de filtrare

Samsung AX40R3030WM/EU are o putere de 40 W care asigura filtrarea a cel mult 311 m3 de aer in fiecare ora de utilizare. Nivelul zgomotului de 40 dB este destul de mare, insa daca doriti utilizarea aparatului pe timpul noptii puteti activa modul Sleep care reduce zgomotul la 20 dB. Sistemul de filtrare in 3 straturi cuprinde:

 • un filtru lavabil pentru polen si firele de par si matreata de la caini si pisici;
 • un filtru de carbon care capteaza mirosurile neplacute sau gazele nocive precum formaldehida;
 • un filtru HEPA pentru particulele microscopice de praf si alergeni cu dimensiuni de pana la 0.3 microni.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Samsung AX40R3030WM/EU

Indicatori de calitate a aerului

Panoul de control are un display digital si 6 butoane tactile care permit modificarea vitezei ventilatorului sau activarea unor moduri, functii si optiuni suplimentare. Purificatorul utilizeaza senzori de praf si de gaz pentru a determina calitatea aerului, cele 4 culori indicand cat de curat este aerul din locuinta. Pe langa modul Sleep aveti la dispozitie si un mod automat de functionare prin care aparatul detecteaza calitatea aerului si selecteaza puterea de operare in functie de aceasta. In plus, temporizatorul permite setarea timpului de functionare a purificatorului iar o setare de siguranta blocheaza accesul copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital si panou tactil de control

+ 3 niveluri de filtrare

+ senzori de calitate a aerului

+ sistem de iluminare in 4 culori

+ mod de operare automat si noapte

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– greutate mai mare in comparatie cu alte modele

– nivelul zgomotului de functionare destul de mare

Concluzii

In concluzie, Samsung AX40R3030WM/EU este un purificator de aer cu design elegant si o putere buna de operare. Senzorii de calitate a aerului, sistemul de filtrare in 3 niveluri si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui purificator de aer produs de Samsung. 

Manual de utilizare Samsung AX40R3030WM/EU

Tags: