Toshiba CAF-X83XPL, Purificator de aer, 500 m3/h, filtru 5 in 1 – Pareri si Review

Toshiba CAF-X83XPL - 500 m3/h, 3 trepte de viteza, filtrare in 5 niveluri
Purificator de aer Toshiba CAF-X83XPL

Product Name: Toshiba CAF-X83XPL

Product Description: Toshiba CAF-X83XPL este un purificator elegant de aer cu o putere de 40 W si un flux de aer de 500 m3/h. Purificatorul dispune de 3 trepte de viteza si de un sistem performant de filtrare in 5 niveluri.

Brand: Toshiba

 • Design
  (4.9)
 • Putere
  (4.6)
 • Filtrare
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Toshiba CAF-X83XPL este un purificator de aer cu design elegant si un flux puternic de aer. Sistemul performant de filtrare, sistemul de sterilizare ionica sinivelul redus al zgomotului utile sunt alte atuuri ale acestui purificator de aer din portofoliul Toshiba.

Pros

+ design elegant

+ display digital

+ panou de control tactil

+ flux de aer puternic

+ sistem performant de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Filtrarea aerului din locuinte devine o necesitate mai ales in marile orase unde exista un nivel ridicat de poluare. Praful, poluantii si rezidurile rezultate in urma arderilor pot provoca probleme de sanatate persoanelor sensibile si copiilor. Pentru a va asigura ca aerul din spatiile interioare este curat, cea mai buna solutie este utilizarea unui purificator de aer. Aceste aparate dispun de sisteme performante de filtrare care capteaza chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni. Modelele mai performante capteaza si mirosurile neplacute sau chiar substantele chimice periculoase precum formaldehida. Toshiba CAF-X83XPL este un astfel de purificator de aer performant iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Toshiba CAF-X83XPL

Toshiba CAF-X83XPL – purificator performant de aer

Purificatorul de aer Toshiba CAF-X83XPL are un design elegant cu o carcasa alba tip turn si un display digital in partea superioara. Panoul de control tactil permite controlarea facila a purificatorului iar indicatorul starii filtrului va instiinteaza cand acesta trebuie schimbat. Acest model are dimensiuni de 29 x 29 x 81 cm si o greutate de 10 Kg, astfel ca nu va putea fi mutat foarte usor dintr-o camera intr-alta. Purificatorul este recomandat pentru incaperi cu suprafata utila cuprinsa intre 28 si 48 mp, insa se va descurca bine si intr-un spatiu deschis cu suprafata de pana la 60 mp.

3 trepte de viteza

Toshiba CAF-X83XPL are o putere de 45 W care permite generarea unui flux maximum de aer de 500 m3/h. Viteza de filtrare poate fi setata in 3 trepte in functie de dimensiunile incaperii si de gradul de poluare al aerului. Nivelul zgomotului variaza intre 22 si 52 dB, ceea ce inseamna ca il veti putea utiliza chiar si pe timpul noptii fara sa va deranjeze. Acest purificator utilizeaza un sistem de sterilizare ionica prin care sunt neutralizate atat bacteriile si acarienii cat si mucegaiul.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Toshiba CAF-X83XPL

Sistem de filtrare in 5 trepte

Sistemul de filtrare contine un filtru True HEPA cilindric 360 grade in 5 straturi care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf, alergeni si bacterii din aerul reemis. Cele 4 straturi capteaza particulele de pana la 2,5 microni iar filtrul de carbon asigura captarea mirosurilor neplacute sau a substantelor chimice periculoase. Sisteme similare de filtrare au si modelele Viomi Smart Air, Electrolux FA31-201GY, Samsung AX40R3030WM/EU sau Xiaomi Mi Air Purifier 2H. In functie de gradul de utilizare si de nivelul de praf din camere, filtrul de praf va trebui inlocuit cel putin odata pe an. Functiile optionale permit activarea modului turbo, blocarea accesului copiilor la meniu sau pornirea programata.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ panou de control tactil

+ flux de aer puternic

+ sistem performant de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Toshiba CAF-X83XPL este un purificator de aer cu design elegant si un flux puternic de aer. Sistemul performant de filtrare, sistemul de sterilizare ionica sinivelul redus al zgomotului utile sunt alte atuuri ale acestui purificator de aer din portofoliul Toshiba.