Philips AC2729/13, Purificator si Umidificator de Aer, 330 m3/h – Pareri si Review

▷ Philips AC2729/13 Purificator Aer ⭐ Review si Pareri
Purificator de aer Philips AC2729/13

Product Name: Philips AC2729/13

Product Description: Philips AC2729/13 este un purificator de aer cu un sistem de filtrare in 3 straturi si senzori AeroSense de monitorizare a calitatii aerului. Purificatorul are un nivel al zgomotului cuprins intre 12 si 52 dB si permite umidificarea aerului intre 40 si 70%.

Brand: Philips

 • Sistem filtrare
  (4.5)
 • Zgomot
  (4.8)
 • Functii si optiuni
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Philips AC2729/13 este un purificator de aer performant, cu un sistem eficient de filtrare si senzori de scanare a calitatii aerului. Conectivitatea Wi-Fi, umidificarea aerului si nivelul scazut al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui purificator de aer din portofoliul Philips.

Pros

+ display digital;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ umidificare aer;

+ sistem performant de filtrare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ senzori AeraSense calitate aer.

Cons

– aparatul este destul de greu;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Aerul poluat poate sa provoace diferite boli respiratorii atat copiilor cat si persoanelor care sufera de alergii. Pentru a va proteja, puteti achizitiona un purificator de aer, care capteaza atat particulele de praf si alergeni cat si gazele sau agentii poluanti. Cele mai performate purificatoare de aer permit si umidificarea aerului, care este necesara in anumite perioade din an. Philips AC2729/13 este un astfel de aparat multifunctional performant, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=>Vedeti si: Topul celor mai bune purificatoare de aer

Purificator de aer Philips AC2729/13

Philips AC2729/13 – design si dimensiuni

Purificatorul de aer Philips AC2729/13 are un design minimalist, cu o carcasa alba si un display circular in partea superioara. Aparatul dispune de 4 roti care asigura transportarea facila dintr-o camera in alta. Rezervorul de apa are un volum generos de 3.5 litri, astfel ca va trebui sa il alimentati mai rar. 

Acest model are dimensiuni de 44.5 x 31 x 68.9 cm si o greutate de 8 Kg, la care se adauga greutatea rezervorului cu apa. Alte purificatoare performante de aer pe care le-am analizat sunt: Toshiba CAF-X83XPL sau Philips AMF220/15.

Filtrare si zgomot

Purificator Philips AC2729/13

Philips AC2729/13 are un consum maxim de energie de 35 W si poate purifica eficient incaperi cu suprafata de pana la 85 mp. Rata de livrare a aerului curat (CADR) este de 330 m3/h, aparatul filtrand 99.97% dintre particulele de pana la 0.003 microni. De asemenea, filtrarea virusurilor, aerosolilor si a alergenilor este de 99.9%.

Sistemul de filtrare in 3 straturi contine un filtru HEPA NanoProtect, un filtru de carbon activ si un prefiltru care trebuie inlocuite periodic pentru asigurarea functionarii eficiente a aparatului. Filtrul de carbon activ trebui inlocuit cel putin o data pe an, iar filtrul HEPA o data la doi ani. Nivelul zgomotului variaza intre 12 si 52 dB, ceea ce inseamna ca veti putea utiliza purificatorul si pe timpul noptii.

Panou de control si functii

Philips AC2729/13

Panoul de control contine un display digital si 7 selectoare tactile pentru pornire oprire si functii suplimentare. In plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlarea aparatului si monitorizarea aerului prin intermediul aplicatiei Clea Home+ pentru smartphone. Acest model dispune de senzori AeraSense care scaneaza aerul permanent, afisand nivelul de alergeni si PM2.5 din camera. Pe langa filtrarea aerului, aparatul permite si umidificarea acestuia intre 40 si 70% si un grad de 600 ml/h. Consumul de energie al aparatului este scazut, iar garantia este cea standard, de 24 de luni. 

Puncte tari

+ display digital;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ umidificare aer;

+ sistem performant de filtrare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ senzori AeraSense calitate aer.

Puncte slabe

– aparatul este destul de greu;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

Concluzionand, Philips AC2729/13 este un purificator de aer performant, cu un sistem eficient de filtrare si senzori de scanare a calitatii aerului. Conectivitatea Wi-Fi, umidificarea aerului si nivelul scazut al zgomotului sunt alte atuuri ale acestui purificator de aer din portofoliul Philips. 

button-3

Manual de utilizare Philips AC2729/13