Mixer planetar Heinner HPM-1500XMC-V2 review

 • Putere
  (4.8)
 • Eficienta
  (4.3)
 • Pret
  (4.5)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Un mixer este aparatul ideal pentru a va pune in valoare calitatile de cofetar. Acesta poate sa preia activitatile de framantare a aluaturilor si de amestecare a cremelor pentru ca prajiturile si cozonacii vostri sa fie cat mai fini si pufosi. Accesoriile diferite va vor ajuta sa economisiti timp si sa va mentineti bucataria curata. In ultima vreme tot mai multi producatori au in oferta mixere astfel ca veti gasi unul bun chiar daca aveti un buget limitat. In continuare va vom prezenta un mixer planetar cu un raport calitate/pret excelent de la producatorul roman Heinner.

Mixer planetar Heinner HPM-1500XMC-V2

Mixer puternic

Heinner HPM-1500XMC-V2 este un mixer cu un design elegant din aluminiu turnat astfel ca putem fi siguri ca este un produs rezistent. Puterea mixerului este de 1500 W ceea ce garanteaza o amestecare eficienta si rapida a diferitelor compozitii, creme sau aluaturi. Capacul bolului se inchide etans astfel ca nu va permite stropirea blatului dar are si un spatiu pe unde puteti pune ingredientele in timpul functionarii. Cele patru picioruse cu ventuze fixeaza mixerul pe suprafata de lucru, oferind o stabilitate buna chiar si la viteza maxima de amestecare. Nivelul de zgomot este unul destul de ridicat, valoarea de 85 dB pentru viteza maxima putand fi deranjanta pentru alte persoane.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Accesorii Heinner HPM-1500XMC-V2

Accesorii utile

Mixeul Heinner HPM-1500XMC-V2 are un bol din aluminiu cu o capacitate de 5.5 litri care permite amestecarea a maximum 2 Kg de ingrediente. Accesoriile pe care le puteti utiliza sunt: un tel din inox, o paleta de framantat si una de amestecat din inox. Aceste accesorii si miscarea eliptica a mixerului permit amestecarea eficienta a ingredientelor intr-un timp cat mai scurt.

Mixer cu 6 viteze

Panoul de control este situat in partea din spate a mixerului si este format dintr-un buton rotativ pentru setarea vitezelor de mixare si un buton pentru coborarea sau ridicarea bratului pe care se monteaza accesoriile. Mixerul beneficiaza de 6 viteze care insa se aplica diferit in functie de accesoriul folosit:

 • telul va folosi puterile 4-6
 • paleta de framantat va folosi puterile 1-3
 • palata de amestecat va folosi puterile 1-4

Mixerul are un sistem de siguranta care nu permite functionarea acestuia in cazul in care capacul nu este inchis sau accesoriile nu sunt montate corect. In cazul unor aluaturi mai dense, aparatul va trebui oprit dupa o functionare continua de 10 minute si lasat sa se raceasca. Curatarea carcasei se face cu o carpa umeda fara detergenti puternici iar accesoriile nu pot fi spalate in masina de spalat vase.

Concluzii

In concluzie, Heinner HPM-1500XMC-V2 este un mixer puternic, rezistent si stabil cu accesorii eficiente pentru amestecare si framantare. Luand in considerare si pretul accesibil nu putem decat sa recomandam achizitia acestui mixer.