Aspirator vertical Rowenta RH7233WO X-Pert Easy 160 review

Rowenta RH7233WO
  • Autonomie
    (4.6)
  • Eficienta
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Rowenta RH7233WO este un aspirator vertical practic cu o manevrabilitate ridicata si o autonomie buna. Cele 2 trepte de viteza, peria motorizata cu leduri si aspiratorul de mana sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta.

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale fara fir sunt aparate electrocasnice usor de manevrat care sunt ideale pentru curatarea rapida a prafului, firmiturilor sau a firelor de par de pe suprafetele dure sau covoarele subtiri. In plus, modelele 2 in 1 incorporeaza si un aspirator de mana pe care il veti putea utiliza pentru curatarea canapelelor, fotoliilor, a mobilierului din lemn sau a scaunelor si banchetelor din masina. Un astfel de aspirator este si modelul lansat in acest an de compania germana Rowenta.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta RH7233WO

Aspirator vertical 2 in 1

Rowenta RH7233WO este un aspirator vertical 2 in cu un un design modern de culoare neagra cu un maner ergonomic in partea superioara. Aspiratorul are un recipient de colectare transparent si o perie motorizata care permite curatarea rapida pe toate tipurile de suprafete. Acest model are dimensiuni de 33.6 x 12.6 x 67 cm si o greutate de doar 2.2 Kg, putand sa fie utilizat doar cu o singura mana.

Acumulator cu autonomie buna

Rowenta RH7233WO are un acumulator Li-Ion de 22 V care asigura o autonomie maxima de 45 de minute. Durata de incarcare a acumulatorului este de 5 ore, ceea ce inseamna ca va trebui sa il incarcati dupa fiecare utilizare. Viteza de aspirare se poate ajusta in 2 trepte in functie de suprafata aspirata, utilizarea vitezei maxime afectand insa autonomia aspiratorului. Sistemul de filtrare asigura captarea majoritatii particulelor de praf si alergeni iar tehnologia Ciclonica asigura separarea eficienta a prafului din aerul reemis. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri si se goleste usor fara a necesita atingerea prafului si a altor mizerii aspirate.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RH7233WO

Perie motorizata cu leduri

Peria motorizata permite curatarea rapida a covoarelor si mochetelor subtiri dar si a suprafetelor acoperite cu gresie sau parchet. Ledurile cu care este prevazuta peria va permit curatarea eficienta a spatiilor intunecoase sau a celor de sub comode sau paturi. Aspiratorul de mana este usor putand sa fie utilizat o perioada mai indelungata fara ca mana sa oboseasca. In pachet veti gasi incluse si un accesoriu pentru spatii inguste si o perie pentru canapele, fotolii si scaune. 

Puncte tari

+ design ergonomic

+ acumulator li-Ion de 22 V

+ 2 trepte de putere

+ greutate redusa

+ perie motorizata cu leduri

+ recipient de colectare cu golire facila

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Rowenta RH7233WO este un aspirator vertical practic cu o manevrabilitate ridicata si o autonomie buna. Cele 2 trepte de viteza, peria motorizata cu leduri si aspiratorul de mana sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta.

Manual de utilizare Rowenta RH7233WO