Set de scule multifunctionale Bosch PMF 250 CES review

 • Putere
  (4.6)
 • Accesorii
  (5)
 • Pret
  (4.4)
4.7

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Uneltele si sculele multifunctionale au inceput sa fie folosite de tot mai multe persoane in diferite activitati de intretinere si amenajare a casei sau gradinii. Un astfel de set de scule are dimensiuni mici si va poatea juta sa taiati, sablati, razuiti sau slefuiti diferite materiale cu rapiditate si usurinta. Schimbarea unei mochete sau a unei placi de faianta, taierea unei tevi sau a unei bucati de lemn se poate face usor cu un astfel de set de unelte. Cele mai performante seturi de scule sunt compacte si usoare dar ofera si o putere suficienta pentru lucrarile necesare pe langa casa. In continuare va vom prezenta un set de scule multifunctionale de foarte buna calitate de la producatorul german Bosch.

Set de scule multifunctionale Bosch PMF 250 CES

Set de scule puternic si ergonomic

Bosch PMF 250 CES este un set multifunctional de scule cu o forma ergonomica si intr-o combinatie inspirata de culori. Acest set are o lungime de 38.6 cm si o greutate de 1.2 Kg astfel ca se va putea manevra usor chiar si in spatii mai inguste. Suportul este acoperit cu un strat de cauciuc moale care asigura o buna aderenta, astfel ca il veti putea utiliza chiar si fara manusi. Puterea acestui set de scule este de 250 W, ceea ce asigura intre 15.000 si 20.000 de rotatii pe minut in functie de treapta de viteza. Motorul beneficiaza de tehnologia Bosch Constant Electronic care asigura o viteza constanta si in timpul taierii sau slefurii unor materiale cu o densitate ridicata.

 

 

Versatilitate ridicata

Setul de scule Bosch PMF 250 CES are un sistem de iluminare propriu astfel ca il veti putea folosi si in spatii inguste si slab iluminate. Versatilitatea acestui set de scule este dat de numarul mare de accesorii dar si de usurinta cu care acestea se pot schimba fara sa aveti nevoie insurubare sau folosirea unei chei. Exista un limitator in 4 trepte pentru adancimea de taiere dar si posibilitatea de a conecta un aspirator pentru a mentine curatenia in spatiile interioare.

Accesorii utile

Dintre accesoriile incluse in pachet veti gasi:

 • o panza de fierastrau in adancime
 • o panza de fierastrau segmentata pentru lemn si metal
 • o panza cu intrare directa pentru lemn
 • un razuitor rigid
 • un set cu 6 bucati de hartie abraziva
 • un dispozitiv de indepartare a mortarului

Pe langa aceste accesorii ati putea opta pentru cumpararea unui maner pentru un control mai bun al masinii sau un set de casti avand in vedere ca nivelul de zgomot al acestor scule este unul ridicat, putand atinge valori de 95 dB.

Concluzii

In concluzie, Bosch PMF 250 CES  compact si puternic care poate taia, slefui sau razui cu usurinta diferite materiale sau obiecte. Numarul mare de accesorii, cele 6 viteze sau sistemul de iluminare sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga ca veti face o alegere foarte buna daca veti achizitiona acest set de scule multifunctionale.