Side by side Beko GNO4331XP review

Beko GNO4331XP
Side by side Beko GNO4331XPN

Product Name: Beko GNO4331XP

Product Description: Beko GNO4331XP este un side by side cu volum net de 433 litri, eficienta energetica incadrata in clasa A++ si display digital extern.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Beko GNO4331XP este un side by side elegant cu spatii interioare bine organizate si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, display-ul digital si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko.

Frigiderele side by side sunt cele mai mari aparate frigorifice, avand spatii generoase de depozitare atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Un astfel de aparat frigorific are un design elegant, fiind potrivit atat pentru o bucatarie spatioasa dintr-un apartament cat si pentru un open space de la casa. Spatiile interioare sunt bine compartimentate iar sistemele si tehnologiile moderne prelungesc timpul de pastrare al alimentelor, asigurand un nivel optim de temperatura si umiditate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side de generatie noua care este produs de compania turceasca Beko.

Side by side Beko GNO4331XP

Side by side elegant

Beko GNO4331XP este un side by side cu doua usi, finisaje elegante inox look si display digital extern. Cele doua manere cromate contribuie la designul interesant al aparatului frigorific, care se va integra perfect intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista. Acest model are dimensiuni de 90 x 59 x 177 cm si volum net de 433 litri din care spatiul frigorific are alocati 291 litri iar congelatorul 142 litri.

Eficienta energetica A++

Beko GNO4331XP are un compresor economic si silentios, consumul anual de energie de 302 kWh fiind incadrat in a doua clasa de eficienta energetica A++ iar costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 16.5 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului valoarea de 43 dB este una destul de scazuta, mai ales daca luam in considerare volumul generos al acestui model. Acest model utilizeaza sistemul de racire No Frost care mentine o temperatura optima in spatiile interioare si nu permite formarea ghetii in interior.

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific este compartimentat cu 3 rafturi din sticla securizata in partea superioara si 2 compartimente in partea inferioara, care asigura conditii optime de pastrare a frcutelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi mici unde veti putea depozita sticle, borcane sau recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel optim de lumina in interior dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelator cu rafturi si sertare

Congelatorul are o compartimentare similara cu frigiderul, in cele doua cutii putand sa pastrati carne, peste sau legume fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Deserturile, aluaturile si alte alimente congelate vor putea fi pastrate pe cele trei rafturi din interior sau pe cele patru de pe usa. Capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este destul de buna iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la temparatura optima cel mult 10 ore.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko GNO4331XP

Display exterior cu touch control

Panoul de control extern are un display digital cu afisaj alb si mai multe butoane tactile care permit setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii sau activarea unor functii suplimentare precum racire si congelare rapida. In plus, prin activarea modului de vacanta, veti putea economisi energie atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. Confirmarea calitatii acestui model este data si de garantia suplimentara de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ spatiu de refrigerare generos

+ functii de racire si congelare rapida

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Beko GNO4331XP este un side by side elegant cu spatii interioare bine organizate si un consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, display-ul digital si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko.

Manual de utilizare Beko GNO4331XP