Combina frigorifica Liebherr Confort CUEF 3331 review

Liebherr Confort CUEF 3331
  • Consum
    (4.5)
  • Compartimentare
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Liebherr Confort CUEF 3331 este o combina frigorifica eleganta, cu dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Consumul redus de energie, sistemul de iluminare cu LED si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de companiile germane sunt apreciate la nivel mondial atat pentru calitate cat si pentru durata lunga de viata. De exemplu, o combina frigorifica premium produsa de Liebherr, Bosch sau AEG este facuta din materiale de calitate si utilizeaza tehnologii moderne care ii asigura o fiabilitate excelenta. Confirmarea calitatii si a fiabilitatii foarte bune este data si de garantia extinsa oferita de producator, care depaseste cel mai adesea 5 ani. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica premium care este comercializata sub brandul Liebherr.

Combina frigorifica Liebherr Confort CUEF 3331

Combina frigorifica cu design elegant

Liebherr Confort CUEF 3331 este o combina frigorifica cu design elegant cu linii drepte si finisaje din inox Smart Steel. Manerele orizontale sunt integrate in partea centrala a usilor care au directia de deschidere spre dreapta insa sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de necesitati. Dimensiunile acestui model sunt destul de compacte (55 x 63 x 181.2 cm) iar volumul total este de 296 de litri, din care 212 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 84 de litri celui de congelare.

Eficienta energetica A++

Liebherr Confort CUEF 3331 are un compresor cu un consum redus de energie electrica care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Consumul zilnic este de doar 0.524 kWh iar cel lunar este de 192 kWh, costurile lunare de utilizare fiind de cel mult 10 lei. Nivelul redus al zgomotului este un alt atu al acestei combine frigorifice, valoarea de 39 dB fiind mai redusa decat a altor modele cu specificatii similare.

Frigider cu organizare VarioSpace

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente. Pentru sticlele de vin si alta bauturi exista un raft metalic, iar fructele si legumele vor putea fi pastrate in doua compartimente cu inchidere etansa care mentin un nivel constant de umiditate. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita cutii, borcane si recipiente de diferite marimi sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED este unul performant, asigurand o vizibilitate buna pentru intreg spatiul interior dar contribuind si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelator cu 3 sertare

Spatiul de congelare are o compartimentare clasica cu 3 sertare cu dimensiuni aproximativ egale, cel interior avand volumul cel mai mic. Capacitatea de congelare de 4 Kg este buna avand in vedere volumul congelatorului iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 27 de ore.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr Confort CUEF 3331

Panou de control mecanic

Panoul de control este mecanic si contine un buton rotativ pentru selectarea temperaturilor din cele doua spatii interioare. Acest model utilizeaza tehnologia SmartFrost dezvoltata de Liebherr prin care se asigura racirea uniforma si prevenirea formarii ghietii. Achizitionand acesta combina frigorifica in perioada urmatoare veti beneficia si de garantia extinsa de 4 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design elegant

+ dimensiuni compacte

+ consum redus de energie

+ sistem de iluminare cu LED

+ spatii interioare bine compartimentate

+ garantie extinsa de 4 ani

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

Concluzii

In concluzie, Liebherr Confort CUEF 3331 este o combina frigorifica eleganta, cu dimensiuni compacte si spatii interioare bine compartimentate. Consumul redus de energie, sistemul de iluminare cu LED si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.