Samsung RS68A8531B1/EF, Side by side, 634 litri, clasa E – Pareri si Review

▷ Samsung RS68A8531B1/EF Side By Side ⭐ Review Si Pareri
Side by side Samsung RS68A8531B1/EF

Product Name: Samsung RS68A8531B1/EF

Product Description: Samsung RS68A8531B1/EF este un side by side cu volum net de 634 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un nivel al zgomotului de 36 si dispune de 5 moduri de conversie.

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Samsung RS68A8531B1/EF este un side by side cu volum generos si design premium. Cele 5 moduri de conversie, nivelul redus al zgomotului si dispenserul de apa si gheata sunt alte avantaje ale acestui side by side produs de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ design premium cu finisaje dark inox;

+ volum generos;

+ organizare eficienta a spatiilor interioare;

+ 5 moduri de conversie;

+ dispenser de apa si gheata;

+ sisteme si functii moderne.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Combinele frigorifice side by side sunt aparatele frigorifice care ofera cele mai generoase spatii interioare, atat pentru alimentele proaspete cat si pentru cele congelate. Aceste aparate dispun de un design elegant, care le permite integrarea chiar si intr-un open space modern. In plus, cele mai noi modele dispun de tehnologii de ultima generatie care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Samsung RS68A8531B1/EF este un astfel de side by side de generatie noua, iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Side by side Samsung RS68A8531B1/EF

Samsung RS68A8531B1/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RS68A8531B1/EF are un design premium, cu unghiuri drepte, si finisaje dark inox. Cele doua usi paralele au manere verticale incorporate, contribuind la designul minimalist al aparatului. Pe una din usi exista un dispenser care ofera atat apa, cat si cuburi de gheata sau gheata zdrobita. Combina foloseste tehnologia SpaceMax cu o izolatie speciala, astfel ca peretii sunt mult mai subtiri. Acest model are un volum generos de 634 litri care este impartit astfel: 409 litri sunt alocati spatiului frigorific si diferenta de 225 litri congelatorului.

Un volum mare inseamna si dimensiuni pe masura: 91.5 x 71.6 x 178 cm, instalarea trebuind sa fie facuta intr-o bucatarie spatioasa. Alte modele de combine frigorifice side by side pe care le-am analizat sunt: Beko GN163130ZGB (576 litri, clasa E) sau Samsung RS68A8520S9/EF (634 litri, clasa F).

Compresor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Samsung RS68A8531B1/EF

Samsung RS68A8531B1/EF are un compresor Digital Inverter, care este atat fiabil dar si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G, consumul anual fiind comparabil cu cel al altor modele cu volum similar. Consumul anual comunicat de producator este de 351 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 30 de lei. Nivelul zgomotului este de doar 36 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase side by side-uri de pe piata. Racirea se realizeaza prin intermediul sistemului Twin Cooling Plus, care utilizraza circuite separate pentru frigider si congelator.

Compartimentarea spatiilor interioare

Samsung RS68A8531B1/EF

Spatiul frigoriric, situat in partea dreapta, este organizat cu ajutorul a doua compartimente si trei rafturi din sticla securizata si unul din plastic si metal pentru sticle. Compartimentele din partea inferioara asigura conditii optime de umiditate atat pentru fructe cat si pentru legume. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi din plastic unde puteti pastra cutii, borcane si sticle mai mici. Sistemul de iluminare cu LED din plafon, asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentele de jos.

Congelatorul are o organizare similara cu frigiderul, cu doua compartimente pentru alimentele cu mirosuri mai puternice si rafturi pentru celelalte. Pe usa congelatorului se afla dozatorul de apa si gheata si doua rafturi pentru cutiile mai mici. Capacitatea de congelare este de 15 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 5 ore.

Panou de control, conversie si garantie

Panoul de control tactil permite setarea facila a temperaturilor dar si activarea functiilor suplimentare de racire si congelare rapida, sau a modului vacanta. Tot de aici puteti alege unul din cele 5 moduri de conversie prin care puteti transforma congelatorul in frigider sau il puteti inchide pentru a economisi energie. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, insa compresorul Digital Inverter are o garantie de 10 ani.

Puncte tari

+ design premium cu finisaje dark inox;

+ volum generos;

+ organizare eficienta a spatiilor interioare;

+ 5 moduri de conversie;

+ dispenser de apa si gheata;

+ sisteme si functii moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Samsung RS68A8531B1/EF este un side by side cu volum generos si design premium. Cele 5 moduri de conversie, nivelul redus al zgomotului si dispenserul de apa si gheata sunt alte avantaje ale acestui side by side produs de compania sud-coreeana Samsung.

button-3