Sistem masa de calcat Tefal Ixeo QT1020E0 review

Tefal Ixeo QT1020E0
  • Putere
    (4.4)
  • Utilizare
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Tefal Ixeo QT1020E0 este un sistem de calcat all-in-one care include atat o masa de calcat ajustabila cat si un aparat de calcat cu un abur cu presiune ridicata. Utilizarea confortabila, optiunea de calcare pe verticala si baza detasabila care permite utilizarea fara suport sunt alte atuuri ale acestui sistem de calcat inovativ produs de compania franceza Tefal.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Solutiile de calcare a rufelor au fost imbunatatite simtitor in ultimii ani, existand optiuni variate pentru orice buget. Daca gama de intrare este reprezentata de fiare si aparate de calcat vertical mici, gama premium include statii de calcat puternice si aparate de calcat vertical cu rezervoare si suporturi de haine. Fiarele si aparatele verticale sunt mai eficiente pe tasaturi si materiale mai subtiri iar statiile de calcat raman principala optiune pentru indepartarea cutelor chiar si pe materialele mai groase. In continuare va vom prezenta insa o solutie moderna de calcare a rufelor produsa de Tefal, care include si o masa ajustabila pentru calcat.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Sistem cu masa de calcat Tefal Ixeo QT1020E0

Sistem inovativ de calcare a rufelor

Tefal Ixeo QT1020E0 este un sistem de calcat all-in-one care include atat un aparat de calcat cu rezervor generos si fier cu maner ergonomic cat si un suport vertical care se poate ajusta in functie de hainele pe care doriti sa le calcati. Suportul este pravazut cu roti pentru a putea fi transportat usor, iar in pozitia verticala a mesei va necesita un spatiu mai mic pentru depozitare. Baza detasabila a aparatului permite mutarea cu usurinta in diferite camere pentru improspatarea perdelelor sau draperiilor. Veti putea astfel sa folositi aburul pentru inlaturarea mirosurilor neplacute dar si pentru eliminarea a pana la 99.9% din germeni si bacterii din tesaturi si tapiterii.

Putere excelenta si presiune ridicata

Tefal Ixeo QT1020E0 are o putere de 1600 W si o pompa de presiune de 5 bari, debitul de abur de 35 g/min fiind ideal pentru indepartarea cutelor mai adanci de pe tesaturile mai pretentioase. Timpul de incalzire este de doar 45 de secunde, sistemul dispunand de o singura setare Smart Protect care este potrivita pentru toate tipurile de tesaturi. Rezervorul de apa are o capacitate de 1 litru, care ofera o autonomie de utilizare de pana la 40 de minute, astfel ca nu va trebui sa va opriti pentru a-l alimenta prea des.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aparate de calcat vertical cu abur

Tefal Ixeo QT1020E0

Masa ajustabila in 3 pozitii

Masa prinsa de suport se poate ajusta rapid in trei pozitii diferite care permit calcarea clasica a rufelor cat si calcarea verticala a camasilor, rochiilor sau a altor articole vestimentare din tesaturi delicate. Fierul de calcat are o greutate redusa si un maner ergonomic, care permite o utilizare indelungata fara ca mana sa oboseasca. In plus, talpa Steam Xpert are o alunecare usoara pe toate tipurile de materiale si o distributie uniforma a aburului care va elimina cutele dar si mirosurile neplacute din tesaturi. Accesoriile incluse cuprind o perie pentru tesaturile delicate si doua clame pentru prinderea camasilor sau tricourilor de masa.

Puncte tari

+ utilizare confortabila

+ incalzire rapida

+ fier cu maner ergonomic si greutate redusa

+ rezervor cu capacitate mare

+ putere si presiune ridicata

+ masa ajustabila in 3 pozitii

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Tefal Ixeo QT1020E0 este un sistem de calcat all-in-one care include atat o masa de calcat ajustabila cat si un aparat de calcat cu un abur cu presiune ridicata. Utilizarea confortabila, optiunea de calcare pe verticala si baza detasabila care permite utilizarea fara suport sunt alte atuuri ale acestui sistem de calcat inovativ produs de compania franceza Tefal.