Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1 review

  • Putere
    (4.5)
  • Presiune
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.5

Summary

Tefal Easy Pressing GV5250E1 este o statie de calcat cu o presiune ridicata a aburului si o talpa cu alunecare usoara. Dimensiunile compacte, recipientul de apa cu volum de 1 litru si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta statie de calcat produsa de Tefal o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici. 

» Nu ratati voucherele cu reduceri de pana la 50% la produsele din campania Rabla pentru electrocasnice de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca purtati zilnic haine elegante, care trebuie calcate cu atentie pentru indepartarea cutelor atunci aveti nevoie de o statie de calcat. Un astfel de aparat are un rezervor generos de apa, un fier de calcat cu greutate redusa si o presiune puternica a aburului care permite eliminarea cutelor chiar si de pe tesaturile mai groase. Pretul unei statii de calcat este considerabil mai mare decat cel al unui fier de calcat, insa in perioadele de reduceri puteti gasi oferte avantajoase chiar si pentru modelele mai noi. O astfel de statie care poate fi achizitionata la un pret excelent in aceasta perioada este si cea a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1

Statie de calcat compacta

Tefal Easy Pressing GV5250E1 este o statie de calcat cu design clasic de culoare alba si insertii turcoaz. Fierul statiei are un maner ergonomic care permite utilizarea facila o perioada mai lunga de timp iar pe una din laterale exista un stapiu pentru stocarea cablului de presiune. Statia are dimensiuni compacte si un recipient fix de apa cu un volum de 1 litru care va permite calcarea unui numar mare de haine cu o singura umplere. Din pacate timpul de incalzire de 8 minute este mai mare in comparatie cu alte statii de calcat. 

Presiune de 5 bar

Tefal Easy Pressing GV5250E1 are o putere de 2200 W care asigura o presiune a aburului de 5 bar, suficienta pentru indepartarea cutelor chiar si de pe tesaturile mai groase. Temperatura si presiunea aburului se regleaza manual de la un buton rotativ in functie de tipul tesaturii iar pentru cutele dificile aveti la dispozitie un debit puternic de abur de 85 g/min.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1

Talpa cu alunecare usoara

Fierul are o talpa Durilium Airglide cu o capacitate excelenta de alunecare dar si cu o rezistenta excelenta la zgarieturi. In plus, orificiile talpii asigura o distributie eficienta a aburului pe intreaga suprafata, reducand astfel timpul de calcare. Statia permite calcarea pe vertical care poate fi utila in cazul perdelelor, draperiilor sau rochiilor din materiale sensibile. Unul din minusurile acestei statii este lipsa unui colector anticalcar sau al unei functii de curatare automata care sa prelungeasca durata de viata a statiei. 

Puncte tari

+ design compact

+ maner ergonomic

+ presiune de 5 bar

+ talpa cu alunecare usoara

+ suport depozitare cablu

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– recipientul de apa nu este detasabil

– lipsa unui colector de calcar

Concluzii

In concluzie, Tefal Easy Pressing GV5250E1 este o statie de calcat cu o presiune ridicata a aburului si o talpa cu alunecare usoara. Dimensiunile compacte, recipientul de apa cu volum de 1 litru si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta statie de calcat produsa de Tefal o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Manual de utilizare Tefal Easy Pressing GV5250E1

Tags: