Statie de calcat TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 pareri si review

? TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 - 2600 W, 7.7 bar, presiune de 150 g/min, rezervor de 1.9 l

Product Name: TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0

Product Description: TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 este o statie de calcat cu putere de 2600 W si boiler de inalta eficienta care genereaza o un abur cu presiune de 7.7 bar si un jet continuu de 150 g/min. Statia are un rezervor detasabil de 1.9 litri si o talpa cu alunecare facila si rezistenta buna la zgarieturi.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.8)
  • Functii si optiuni
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 este o statie de calcat de inalta eficienta cu o presiune ridicata a aburului si un rezervor generos de apa. Talpa cu alunecare facila, cele 5 programe presetate si sistemul anti-picurare sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Tefal. 

Pros

+ design modern

+ rezervor detasabil de apa

+ presiune de 7.7 bar

+ panou de control intuitiv

+ sistem anti-picurare

+ talpa rezistenta cu alunecare facila

+ oprire automata

Cons

– pretul intreg este mare

Tinutele business si cele elegante trebuie spalate la programe speciale si calcate cu grija pentru eliminarea cutelor si a pliurilor. Pentru calcarea acestor haine cea mai buna solutie este oferita de statiile de calcat, majoritatea modelelor permitand si calcarea pe verticala necesara pentru tesaturile delicate. In plus, cele mai noi modele dispun de generatoare puternice de abur care asigura o presiune continua ridicata si un jet puternic pentru cutele mai adanci. O astfel de statie de calcat performanta este si modelul produs de Tefal a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0

Statie de calcat de inalta presiune

TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 este o statie de calcat de generatie noua care ofera rezultate excelente, comparabile cu cele ale unui model profesional. Statia are un timp de incalzire de 2 minute si un fier de calcat cu maner ergonomic si greutate redusa, astfel ca nu va veti suprasolicita incheietura mainii chiar si la o utilizare mai indelungata. Rezervorul detasabil de apa are un volum generos de 1.9 litri iar sistemul de blocare al fierului permite transportul si depozitarea statiei in siguranta. Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 metri si se poate depozita impreuna cu furtunul de alimentare in partea inferioara a statiei gratie sistemului inovativ patentat de Tefal. 

Presiune de 7.7 bar

TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 are un boiler de inalta presiune si o putere de 2600 W care asigura generarea unei presiuni de 7.7 bar si a unui debit continuu de abur de 150 g/min. Pentru tesaturile mai groase sau care se calca mai greu aveti la dispozitie un jet de abur cu debit de 580 g/min. In plus, combinatia dintre presiune si temperatura asigura si eliminarea a pana la 99.9% dintre alergenii si bacteriile din haine sau lenjerii. Statia dispune de un sistem antipicurare care protejeaza tesaturile prin transformarea scurgerilor de apa in abur. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0

5 programe presetate

Panoul de control situat in partea din spate a statiei este intuitiv, existand 5 programe presetate pentru diferite tipuri de haine si tesaturi: Eco, delicate, normal, max si Boost. Talpa Durilium Air Glide asigura o difuzie continua a aburului prin varf, laterale si centru dar si o alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi. Mai mult, talpa este rezistenta la zgarieturi si nu se pateaza, ramanand curata mai mult timp. Colectorul anti-calcar protejeaza statia de depunerile de calcar iar in cazul in care nu veti folosi statia o anumita perioada de timp, aceasta se va inchide automat. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezervor detasabil de apa

+ presiune de 7.7 bar

+ panou de control intuitiv

+ sistem anti-picurare

+ talpa rezistenta cu alunecare facila

+ oprire automata

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0 este o statie de calcat de inalta eficienta cu o presiune ridicata a aburului si un rezervor generos de apa. Talpa cu alunecare facila, cele 5 programe presetate si sistemul anti-picurare sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei statii de calcat produse de Tefal. 

Manual de utilizare TEFAL Pro Express Ultimate GV9565E0