Statie de calcat Braun IS3041WH-EASY review

  • Putere
    (4.6)
  • Tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Braun IS3041WH-EASY este o statie de calcat moderna cu un design compact si utilizare confortabila. Presiunea inalta a aburului, talpa cu alunecare facila si tehnologia iCare care seteaza automat temperatura in functie de tipul tesaturii sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de Braun.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca activitatea de calcare a hainelor va ocupa prea mult timp atunci aveti nevoie de o statie de calcat perfromanta. Aceste aparate moderne permit calcarea rapida a unor cantitati mari de rufe, reducand atat timpul cat si efortul necesar pentru indepartarea cutelor de pe diferite tipuri de tesaturi. O statie performanta va avea un jet puternic de abur, dar si un fier cu o greutate redusa si un maner ergonomic pentru o utilizare cat mai confortabila. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de statie de calcat care este produsa de compania germana Braun.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Braun IS3041WH-EASY

Statie de calcat compacta

Braun IS3041WH-EASY este o statie de calcat cu design compact de culoare alba cu insertii argintii. Fierul de calcat are un maner cu forma ergonomica iar recipietul de apa are o capacitate mare de 2 litri, permitand calcarea unei cantitati mari de rufe fara intrerupere. Acest model are dimensiuni de 26 x 28 x 18 cm si o greutate de 4.8 Kg, necesitand un spatiuredus pentru depozitare. Cablul de alimentare are o lungime de 1.8 metri iar furtunul de abur 1.6 metri, permitand miscari largi pentru reducerea timpului de calcare.

Abur cu presiune ridicata

Braun IS3041WH-EASY are o putere de 2400 W si un abur cu presiune de pana la 5 bari care patrunde in profunzimea tesaturilor si indeparteaza rapid chiar si cele mai dificile cute. In plus, pentru tesaturile groase si cutele adanci, puteti utiliza jetul de abur de pana la 120 g/min. Tehnologia iCare seteaza automat temperatura in functie de fiecare tip de tesatura, evitand deteriorarea hainelor din materiale mai sensibile. Daca nu utilizati jetul de abur, puteti sa activati modul Eco prin care veti putea sa reduceti consumul de energie electrica. Pentru improspatarea hainelor putin purtate sau pentru eliminarea cutelor de pe draperii si perdele, puteti utiliza modul de calcare pe verticala.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Braun IS3041WH-EASY

Alunecare facila si calcare in siguranta

Talpa inovativa 3D BackBlide asigura o alunecare facila la 360 de grade iar marginile curbate permit si indepartarea cutelor de langa buzunare sau nasturi de diferite marimi. Tehnologia iCare protejeaza hainele de scurgerile de apa iar sistenul CalcClean asigura performante ridicate ale statiei pentru o perioada lunga de timp.

Puncte tari

+ design compact

+ maner confortabil

+ talpa cu alunecare facila

+ rezervor cu capacitate de 2 litri

+ putere de 2400 W

+ jet de abur puternic

+ mod iCare

+ sistem anti-picurare si anti-calcar

+ afisaj LED

Puncte slabe

– pretul poate fi considerat un impediment

Concluzii

In concluzie, Braun IS3041WH-EASY este o statie de calcat moderna cu un design compact si utilizare confortabila. Presiunea inalta a aburului, talpa cu alunecare facila si tehnologia iCare care seteaza automat temperatura in functie de tipul tesaturii sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de Braun.

Manual Braun IS3041WH-EASY