Statie de calcat Bosch TDS4545 review

Bosch TDS4545

Product Name: Bosch TDS4545

Brand: Bosch

  • Eficienta
    (5)
  • Caracteristici
    (5)
  • Design
    (4)
4.7

Este cunoscut faptul că produsele Bosch au reputatia de a fi fiabile şi usor de folosit. Această marca s-a specializat ȋn numeroase domenii si ȋn ceea ce priveşte statiile de calcat nu dezamageste, statia de calcat TDS 4545 fiind o dovada incontestabila.

Statia de calcat Bosch TDS4545 este una dintre cele mai puternice statii de calcat de pe piata având 2400 W. Aceasta putere ne informeaza ca are multe de oferit si ca nu va ȋntarzia in a-si demonstra performantele. Mai trebuie să stiti ca este vorba despre un model care ofera un raport calitate-pret foarte satisfacator.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie-de-calcat-Bosch-TDS4545

Statia de calcat TDS 4545 de la Bosch are o garantie de 24 de luni. Bazandu-ne pe reputatia firmei Bosch si analizand comentariile celor care au utilizat-o deja, aceasta statie de calcat este fara indoiala solida. In plus, deoarece este dotata cu un set de functii interesante si de caracteristici specific unei statii de calcat profesionale, cu ajutorul careia va veti calca usor toate rufele.

Bosch TDS 4545 are o presiune de 6 bari, precum si un debit de aburi continuu de 120g/min şi de 230g/min pentru modul « pressing ». In pofida puterii sale, acastă statie de calcat ramane foarte usor de folosit si de aceea este atat de apreciata. Temperatura si debitul de aburi se pot regla de la panoul de comanda situate la baza statiei.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Cum am mentionat deja, această statie de calcat beneficiaza de o putere de 2400 W care o face sa isi poată ȋncepe functionarea ȋn mai putin de 2 minute. In plus, acest model este dotat cu un rezervor cu o capacitate de 1,3 litri ce poate fi scos si umplut din nou ȋn orice moment al calcatului.

Evident, statia de călcat TDS 4545 de la Bosch este usor de manevrat in ciuda aspectului său vintage. Mai trebuie precizat faptul ca fierul sau cântăreşte doar 1,2 kg si ca este dotat cu o talpa din paladiu cu ajutorul careia poate să netezească vertical si eficient rufele, fiind dotata si cu un sistem anticalcar ce o va feri pe termen lung de problemele depunerii de piatra.

Aceasta statie de calcat Bosch poate fi folosita si ȋn pozitie verticala oferind si un mod « pressing » puternic pentru a netezi cu usurinta chiar si tesaturile cele mai rigide. Este posibil chiar sa utilizati fierul ȋn asa fel incat sa se adapteze automat la materialele pe care le netezeste.

Daca nu va place sa calcati, folosind statia de calcat Bosch TDS 4545 s-ar putea să vă schimbaţi atitudinea, timpul pe care il veti petreceti calcand se va reduce cu 65%. Calcatul devine mai rapid si mai eficient cu această statie de calcat deoarece ea este puternica, este dotata cu o presiune mare si dispune de un mod normal si un mod pressing pentru materialele dificile de calcat. In ceea ce priveşte intretinerea sa, nu va trebui decat sa ii curatati din cand in cand carcasa cu o carpa uscata din tesatura naturala.

In concluzie stata de calcat Bosch TDS4545 este uşor de ȋntreţinut si va fi o adevărată plăcere să o folositi.