Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0, Statie de calcat, 3000 W, 7.6 bar, 1.2 litri – Pareri si Review

▷Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 Statie de Calcat ⭐ Pareri si Review
Statie de calcat Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0

Product Name: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0

Product Description: Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 este o statie de calcat cu putere de 3000 W si presiune maxima de 7.6 bar. Statia dispune de un rezervor detasabil cu volum de 1.2 litri si de un fier cu talpa Durilium Air Glide Autoclean.

Brand: Tefal

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere si presiune
  (4.7)
 • Functii si sisteme
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.6

Sumar

Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 este o statie de calcat putere mare si presiune ridicata. Functiile moderne, jetul puternic de abur si rezervorul detasabil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de compania franceza Tefal.

Pros

+ rezervor detasabil;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ functii moderne;

+ talpa Durilium Airglide Autoclean;

+ colector detasabil de calcar.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– dimensiunile sunt destul de mari.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Inalturarea rapida a cutelor, fara prea mult efort, poate fi facuta cu ajutorul unei statii de calcat performante. Aceste statii dispun de boilere care asigura generarea aburlui fierbinte care eliberat cu o presiune ridicata indeparteaza chiar si cele mai dificie cute. In plus, rezervoarele generoase de apa permit calcarea unei cantitati mari de haine cu o singura alimentare. Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 este o statie de calcat lansata recent, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0

Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 – design si dimensiuni

Statia de calcat Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 are o baza ovala si un design asemenator cu alte modele ale producatorului francez. Statia dispune de un sistem de prindere al fierului pe baza, care asigura transportul in siguranta. Furtunul de alimentare are o lungime de 1.6 metri si poate fi depozitat in locasul din partea inferioara a statiei.

Acest model are dimeniuni de 41 x 24.5 x 29.6 cm astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai generos pentru depozitare. Alte statii de calcat performante pe care le-am analizat sunt: PHILIPS PerfectCare PSG9050/20 sau Philips PerfectCare 8000 PSG8130/80.

Putere, presiune si rezervor

Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0

Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 are o putere de 3000 W care permite generarea unui abur cu presiune maxima de 7.6 bar si un abur variabil de 155 g/min. Desi aceasta presiune poate elimina majoritatea cutelor, pentru tesaturile mai groase sau cutele dificile aveti la dispozitie un jet de abur de 580 g/min. Rezervorul de apa cu volum de 1.2 litri este detasabil, putand fi alimentat foarte usor direct la robinet.

Fier de calcat, tehnologii si functii

Statie Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0

Fierul de calcat are o talpa Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin care este rezistenta si aluneca usor, pe orice tip de tesatura. In plus, talpa este foarte subtire si se curata foarte usor. Aceasta statie dispune de mai multe functii moderne precum calcarea pe verticala sau antipicurare, iar colectorul de calcar detasabil asigura o durata mai lunga de utilizare. Acest model este produs in Franta si beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ rezervor detasabil;

+ presiune ridicata;

+ jet puternic de abur;

+ functii moderne;

+ talpa Durilium Airglide Autoclean;

+ colector detasabil de calcar.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– dimensiunile sunt destul de mari.

Concluzii

In concluzie, Tefal Pro Express Umtimate GV9710E0 este o statie de calcat putere mare si presiune ridicata. Functiile moderne, jetul puternic de abur si rezervorul detasabil sunt alte atuuri ale acestei statii de calcat produsa de compania franceza Tefal.