Tefal Express Power SV8152E0, Statie de calcat, 2800 W, 6.9 bar 480 g/min – Pareri si Review

▷Tefal Express Power SV8152E0 Statie de Calcat ⭐ Review si Pareri
Statie de calcat Tefal Express Power SV8152E0

Product Name: Tefal Express Power SV8152E0

Product Description: Tefal Express Power SV8152E0 este o statie de calcat cu putere de 2800 W si presiune maxima de 6.9 bar. Statia dispune de un rezevor cu volum de 1.8 litri si are un fier de calcat cu talpa Durilium AirGlide AutoClean.

Brand: Tefal

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere si presiune
  (4.4)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Tefal Express Power SV8152E0 este o statie de calcat de generatie noua care are o putere ridicata si un rezervor cu volum generos. Talpa Durilium AirGlide Autoclean, tehnologiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania franceza Tefal.

Pros

+ design modern;

+ rezervor detasabil cu volum generos;

+ tehnologie No Setting;

+ talpa Durilium AirGlide Autoclean;

+ sistem de iluminare cu LED;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– presiunea auburului nu este foarte ridicata;

– lipsa sistem antipicurare.

Statiile de calcat reprezinta o solutie eficienta pentru indepartarea rapida a cutelor si pliurilor pe haine sau lenjerii. Statiile de calcat Tefal sunt proiectate pentru a asigura o calcare rapida si precisa, datorita generarii continue a aburului cu o presiune ridicata. Astfel, tesaturile se relaxeaza usor, iar cutele sunt indepartate eficient, reducand semnificativ timpul alocat acestui proces. Designul ergonomic si manevrabilitatea faciliteaza utilizarea acestor statii de calcat, iar rezervoarele de apa mari permit calcatul mai multor articole fara a fi nevoie de alimentarea rezervorului. Tefal Express Power SV8152E0 este o statie de calcat lansata recent, iar in cele ce urmeaza vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Tefal Express Power SV8152E0

Tefal Express Power SV8152E0 – design si dimensiuni

Statia de calcat Tefal Express Power SV8152E0 are un design interesant, cu o baza de culoare violet cu insertii negre. Fierul are aceeasi combinatie de culori si un maner ergonomic, care permite manevrarea facila, fara a pune presiune pe incheietura mainii. Pentru transportul in siguranta, exista un sistem de prindere a fierului de baza. In partea inferioara exista un locas, unde se poate depozita furtunul de abur.

Statia are dimensiuni de 32 x 19.5 x 26.5 cm iar cablul de alimentare are o lungime de 1.6 metri. Alte statii de calcat produse de Tefal pe care le-am analizat recent sunt: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 sau Tefal Pro Express Ultimate GV9720E0.

Putere, presiune si rezervor

Tefal Express Power SV8152E0

Tefal Express Power SV8152E0 are o putere de 2800 W, care permite generatorului sa dezvolte o presiune de pana la 6.9 bar. Debitul de abur continuu este de 130 g/min, iar pentru cutele mai adanci sau tesaturile mai groase aveti la dispozitie un jet de abur de 480 g/min. Rezervorul are un volum generos de 1.8 litri si este detasabil, putand fi alimentat usor direct in chiuveta. 

Fier de calcat si functii

Tefal Express Power SV8152E0

Fierul de calcat dispune de un sistem de iluminare cu LED in partea frontala, care faciliteaza indepartarea cutelor de pe hainele mai inchise la culoare. Talpa Durulium AirGlide Autoclean este rezistenta la zgarieturi si asigura o alunecare facila pe toate tipurile de tesaturi. In plus, repartizarea orificiilor asigura o distributie uniforma a aburului pe toata suprafata talpii. Pe langa indepartarea cutelor, hainele calcate vor fi si igienizate, aburul fierbinte eliminand pana la 99.99% dintre alergenii, bacteriile si virusurile din tesaturi. Pentru rochiile sau bluzele mai delicate, puteti utiliza optiunea de calcare pe verticala. 

Acest model dispune de un colector de calcar care se poate curata usor, pentru a asigura o performanta excelenta a statiei pentru o perioada mai lunga de timp. Pentru reducerea consumului energetic cu pana la 30%, aveti la dispozitie modul Eco. 

Tehnologii si garantie

Fiind o statie de calcat lansata recent, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Tefal precum:

No Setting – nu necesita schimbarea setarilor in functie de tipul tesaturilor, eliminand riscul de accidente;

LED Vision – asigura o vizibilitate sporita in partea frontala a fierului gratie sistemului de iluminare cu LED.

Aceasta statie de calcat este produsa in Franta si beneficiaza de o garantie standard, de 24 luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ rezervor detasabil cu volum generos;

+ tehnologie No Setting;

+ talpa Durilium AirGlide Autoclean;

+ sistem de iluminare cu LED;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– presiunea auburului nu este foarte ridicata;

– lipsa sistem antipicurare.

Concluzii

In concluzie, Tefal Express Power SV8152E0 este o statie de calcat de generatie noua care are o putere ridicata si un rezervor cu volum generos. Talpa Durilium AirGlide Autoclean, tehnologiile de ultima generatie si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania franceza Tefal. 

button-3