Statie de calcat Braun CareStyle 5 IS5022WH review

  • Putere
    (4.7)
  • Presiune
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Braun CareStyle 5 IS5022WH este o statie de calcat moderna, cu o presiune puternica si un rezervor incapator. Jetul puternic de abur, talpa rotunjita 3D si sistemul de curatare CalcClean sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania germana Braun.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Statiile de calcat reprezinta o alternativa mult mai avantajoasa a fiarelor de calcat clasice, atat in ceea ce priveste manevrabilitatea cat si puterea jetului de abur. O statie de calcat moderna va avea un fier de calcat cu o greutate redusa, un rezervor detasabil de apa cu volum generos si o putere mare pentru a indeparta usor chiar si cele mai dificile cute. Oferta de statii de calcat este foarte variata, cele mai apreciate modele fiind insa produse de companii recunoscute precum Braun, Philips sau Rowenta. In continuare va vom prezenta o statie de calcat cu recenzii foarte bune de la clienti care este produsa de Braun.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune statii de calcat

Statie de calcat Braun CareStyle 5 IS5022WH

Statie de calcat compacta

Braun CareStyle 5 IS5022WH este o statie de calcat cu design compact cu de culoare alba si un rezervor bleu transparent. Statia are dimensiuni de 36 x 28 x 18 cm si o greutate de 4.8 Kg, putand fi transportata usor si necesitand un spatiu redus pentru depozitare. Utilizarea confortabila este data atat de lungimea cablului de alimentare de 1.8 metri cat si de cea a furtunului care face legatura intre fier si statie, care are o lungime de 1.6 metri. Recipientul de apa este detasabil si are o capacitate de 1.4 litri, trebuind sa fie alimentat destul de rar.

Debit si jet de abur puternice

Braun CareStyle 5 IS5022WH are o putere de 2400 W care poate dezvolta o presiune a aburului de 6 bari. Debitul de abur continuu este de 120 g/min iar pentru cutele si pliurile mai dificile veti putea sa utilizati jetul de abur care are o presiune de 340 de g/min. Statia poate fi folosita si pentru calcarea pe verticala, permitandu-va sa improspatati perdelele sau draperiile dar si camasile sau tricourile care au fost purtate foarte putin.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Braun CareStyle 5 IS5022WH

Calcare rapida si confortabila

Fierul de calcat are o talpa Eloxal 3D care este rotunjita la margini, asigurand un calcat confortabil chiar si in apropierea nasturilor, buzunarelor sau fiermoarelor. In plus, talpa are un sistem unic de orificii care permite distribuirea uniforma a aburului. Alunecarea usoara pe orice tip de tesaturi si aburul puternic va permite sa reduceti timpul alocat calcarii rufelor cu pana 50% in comparatie cu un fier cu abur.

Functii si optiuni

Statia are un meniu intuitiv care include si un mod economic prin care veti putea sa reduceti consumul de energie cu pana la 35%. In cazul in care nu folositi statia timp de 10 minute aceasta se va inchide automat, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji daca o uitati in priza. Sistemul CalcClean protejeaza statia de depunerile de calcar, sistemul de iluminare atentionandu-va cand trebuie sa rulati programul de decalcifiere.

Puncte tari

+ design compact

+ presiune ridicata a aburului

+ jet de abur puternic

+ talba rotunjita 3D

+ optiunea de calcare pe verticala

+ Sistem CalcClean

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Braun CareStyle 5 IS5022WH este o statie de calcat moderna, cu o presiune puternica si un rezervor incapator. Jetul puternic de abur, talpa rotunjita 3D si sistemul de curatare CalcClean sunt alte avantaje ale acestei statii de calcat produse de compania germana Braun.